Serie B: Alternative startopstillinger venter i tirsdagens opgør i Cittadella


Cittadella 2.50 Uafgjort 3.00 Avellino 2.90 (Kickoff tirsdag 20:30)
 

I Serie B-rundens sidste kamp tirsdag mødes to klubber, der gør det rigtig godt i øjeblikket. Cittadella håber på at kunne få en stille og rolig sæson, hvor nedrykning ikke kommer på tale, mens Avellino som nyoprykker kan dufte tredjepladsen, hvis det bliver til fuld gevinst på Tombolato.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Foscarini har betragtelige problemer med sin start-11'er. Coly og La Camera er ude med karantæne, mens Lora, Montini, Donnarumma og Pugliese er skadet. I angrebet satser han på duoen Coralli og Dumitru.

Avellino-træner Rastelli må også tænke i alternative baner med skader til Togni, Abero, Terracciano, Fabbro og Castaldo. I angrebet spiller den usædvanlige duo Soncin og Galabinov derfor fra start.
 

Form

Cittadella er rimelig fint kørende på eget græs, hvor det indtil videre er blevet til to sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag. I den seneste kamp foran eget publikum slog Foscarini & Co. lokalrivalen Padova med 1-0.

Avellino har haft visse problemer, når der ikke spilles hjemme på Partenio. I denne sæson har holdet endnu sin første udesejr til gode efter to uafgjorte og to nederlag.
 

Odds & vurdering

Hjemmeholdet er favorit med odds 2.50, mens udesejren giver odds 2.90. Vi hælder mod uafgjort til odds 3.00 med tanke på, at begge hold mangler mange stamspillere, og Avellino endnu ikke har vundet på udebane. Vi satser også på, at begge hold scorer til odds 1.80.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!