Serie B: Bari ryster krisen af sig hjemme mod bundholdet Ternana


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Bari-træner Mangia (billedet herunder) har ingen spillere i karantæne, men et par skadede spillere skal erstattes; Sabelli erstatter Calderoni som venstre back, mens Rossini er ude på grund af personlige årsager. I angrebet spiller Galano, Caputo og Stevanovic.

Ternana-chef Tesser må klare sig uden den karantæneramte Meccariello, og han stiller op i en 4-4-2'er med Ceravolo og Avenatti i angrebet. Bojonov starter sandsynligvis på bænken.

Form

Der er meget på spil for Mangia mandag aften. Præsident Paparesta er indstillet på at give ham endnu en chance, men I Galletti har ikke vundet i tre kampe og ligger midt i tabellen, hvilket ikke var det, tilhængerne eller ledelsen havde sat næsen op efter, da sæsonen begyndte. Bari skal undgå at miste kontakten med topholdene, men i den seneste kamp hjemme på San Nicola mistede man point mod Pescara (1-1), og i den forgangne runde tabte holdet med hele 0-3 til oprykkeren Pro Vercelli.

Ternana befinder sig i en endnu mere vanskelig situation. Holdet fra Umbrien ligger tredjesidst i tabellen med 11 point efter 12 runder og syv erobrede point i de første tre runder. Tesser & Co. har dog ikke vundet siden tredje spillerunde, da det blev 1-0 over Vicenza. Totalt set har holdet kun vundet to kampe, mens fem er endt uafgjort, og fem er tabt. I tirsdags tabte man 1-2 ude mod Entella i en kamp, der på grund af det omskiftelige vejr blev udsat flere gange.

Det siger trænerne

Devis Mangia (Bari): “Ord tæller ikke. Der skal tales på banen. Præsidenten var ikke med i træningslejren, men i denne uge har han ringet til os hver eneste dag".

Attilio Tesser (Ternana): “Vi begynder at mangle vigtige spillere i ganske lange perioder. I aften forventer jeg dog en god mental tilgang".

Vurdering og spilforslag

Det er to kriseramte hold, der mødes mandag aften i Bari - både spillemæssigt og resultatmæssigt. Bari bør dog have mest kvalitet og kan desuden drage fordel af hjemmebanen. Vi satser på 1-tallet til odds 1.72.