Serie B: Bologna lever op til favoritværdigheden i topkampen mod Trapani


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Lopez må stille sit hold uden Oikonomou og Troianiello, der begge er ude med karantæne. Perez er med i truppen igen efter at have været ude i syv måneder, og i angrebet starter de to stamspillere Cacia og Acquafresca.

Gæsternes træner, Boscaglia, må undvære de skadede spillere Basso og Daì, men har igen Ciaramitaro og Scozzarella til rådighed. I angrebet stiller han med Abate og Mancosu.

Form

Mandagskampen er også en topkamp, eftersom Bologna og Trapani fører den næstbedste italienske række med 18 point hver sammen med Carpi og Frosinone. Rossoblù har efter en svær sæsonstart og offentliggørelsen af den nye ejer, amerikanske Joe Tacopina, fundet det rette spor, og traditionsklubben går ind til opgøret som ubesejret i seks runder (4-2-0). På eget græs kom Bologna skidt fra land med 1-1 mod Entella og 0-2 mod Crotone, men derefter fulgte sejre over Cittadella og Varese. Stemningen er god i Bologna, og vi forventer massiv støtte til værterne mandag aften på Dall'Ara.

Trapani er fortsat, hvor holdet slap i sidste sæson, og sicilianerne har nu vundet to kampe i træk (3-1 over Crotone på hjemmebane og 2-1 ude mod Ternana). Holdet har dog stadig enkelte store udfald, som da Trapani efter 2-5-nederlaget til Varese på hjemmebane fik en 0-6-lussing i Livorno. På fremmed græs er det kun blevet til forrige fredags sejr i Terni, og derudover har holdet spillet uafgjort to gange og tabt to gange.

Det siger trænerne

Diego Lopez (Bologna): “Bologna-Trapani er en topkamp, og det er den vigtigste kamp, men kun fordi det er den næste på programmet. Det bliver en anderledes kamp end derbyet (fredag spillede Modena og Bologna 0-0, red.). Trapani er et hold, der vil spille fodbold, og som lader dig spille fodbold".

Roberto Boscaglia (Trapani): “Bologna er et hold, der er skabt til at vinde rækken. Det at vi skal møde dem med det samme antal pointantal i tabellen, fortæller os, hvor godt vi har gjort det indtil nu i denne sæson".

Vurdering

Bologna har i de seneste 10 ligakampe spillet seks opgør med under 2.5 mål, mens Trapani har gjort det modsatte i otte ud af 10 tilfælde. Vi anser Bologna for at være favorit, og holdet har ikke råd til at misse denne chance for at konsolidere sin førsteplads foran eget publikum. Odds 1.80 på hjemmeholdet er interessant, og man bør også overveje spillet på, at begge hold scorer til odds 1.90 samt over 2.5 mål til odds 2.02.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Serie A!