Serie B: Bologna vinder slaget mod ligeledes økonomisk pressede Brescia


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Lopez kan igen stille med Buchel og Acquafresca, og de to starter inde for hjemmeholdet. I angrebet bliver der også plads til Cacia, mens Laribi spiller rollen som trequartista.

Iaconi er tvunget til at stille mere kompakt op, og han kan meget vel ende med at stille op med fire forsvarsspillere. Helt fremme spiller Andrea Caracciolo.

Form

Bologna er inde i en tumultarisk periode, hvad økonomien angår, og i de seneste to kampe er det kun blevet til ét point. Hjemmeholdet skulle meget gerne besejre Brescia, hvis der skal holdes styr på Carpi og Frosinone i toppen af tabellen. Rossoblù har indtil videre vundet tre hjemmekampe, mens to er endt uafgjort, og én er tabt.

Brescia befinder sig ligeledes i økonomiske problemer, og også i tabellen er klubben i store problemer, eftersom Le Rondinelle kun har fået 13 point i 14 kampe indtil videre. Gæsterne har tabt to kampe i træk, og på udebane er det indtil videre blevet til én sejr, to uafgjorte og tre nederlag.

Det siger trænerne

Diego Lopez (Bologna): “Brescia er et hold, der ikke er bange for at spille fodbold, og vi skal være koncentrerede. I de seneste kampe har jeg dog også set den rette indstilling fra mine spillere".

Ivo Iaconi (Brescia): “Vi befinder os i et usikkert klima omkring vores klub. Heldigvis skal vi kun snakke om fodbold i aften".

Vurdering og spilforslag

Der er som sagt tale om to klubber med økonomiske problemer, men lørdag aften handler det om det, der foregår på banen. Bologna skal udnytte hjemmebanefordelen og har indtil videre lignet et mandskab med mere kvalitet end Brescia. 1-tallet til odds 1.80 er godt, og vi satser således på hjemmesejren.