Serie B: Brescia og Livorno holder hinanden i skak


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Hjemmeholdets træner, Iaconi, må undvære de skadede spillere Coly og Razzitti og stiller op i en 3-5-2'er med Corvia og Caracciolo i front.

Livernos cheftræner, Guatieri, må undvære Galabinov, der er hjemme og spille landskamp, og i hans sted som central angrebsspiller er Jefferson klar. I Livornos 4-3-3'er er Jelenic og Cutolo de to andre offensivspillere.

 

Form

Efter en god opstartsfase og to sejre i pokalturneringen mod Pro Vercelli og Latina havde Brescias tifosi forventet end anden ligapremiere, men Le Rondinelle fejlede på udebane mod Frosinone og tabte 0-1. Efter en skidt sidste sæson har Brescia en del at bevise, og lørdag er det rette tidspunkt at vise styrke foran eget publikum.

Livorno kom heller ikke optimalt fra start med uafgjort på hjemmebane mod Carpi (1-1), og forinden blev holdet slået ud af Coppa Italia efter et 2-4-nederlag på eget græs til Bassano Virtus. Det bliver ikke nemt for livorneserne at komme hurtigt tilbage i Serie A, men Gautieri forventer, at tingene kommer til at se bedre ud i Brescia lørdag aften.

 

Det siger trænerne

Ivo Iaconi (Brescia): “Vi skal rejse os efter nederlaget i premiererunden. Vi skal forbedre os, og vi skal gøre det hurtigt".

Carmine Gautieri (Livorno): “Vi har skiftet meget ud på holdet, og vi leder stadig efter de rette automatismer".

 

Vores vurdering

I de seneste tre kampe på Rigamonti er det ikke lykkedes Brescia at besejre Livorno (0-2-1). Begge hold befinder sig i en opbygningsfase og skuffede i første runde. Brescia går på banen som lille favorit, men man skal bestemt ikke udelukke et uafgjort resultat til odds 3.10. Desuden frister det at satse på mål til begge hold til odds 1.91.