Serie B: Carpi FC og Novara sørger for endnu en pointdeling i den næstbedste italienske række


Carpi FC 2.70 Uafgjort 3.10 Novara 2.55 (Kickoff mandag 20:30)


Mandag aften skal vi en tur til den nordlige region Emilia-Romagna - nærmere bestemt til provinsen omkring Modena.

Her finder vi klubben Carpi FC, der for første gang befinder sig i den næstbedste italienske række. Træneren Luigi De Canio førte godt nok CFC til playoff-finalen i Serie C i 1997, men dengang tabte de hvidklædte til Monza. Det er dermed ganske uvant pludselig at skulle møde middelstore italienske traditionsklubber som Siena, Palermo og Brescia.

Hjemmeholdet befinder sig på en farlig 19. plads, men har spillet to kampe færre end de fleste andre hold i tabellen. 2-1-4 er ikke en resultatstatistik, der er værd at skrive hjem om, men begge sejre er kommet på fremmed græs, og 2-0 mod Spezia og 1-0 over Reggina vise, at Stefano Vecchis tropper trods alt ikke er helt uefne. Hjemme på Stadio Sandro Cabassi er det kun blevet til ét sølle point fra kampen mod Roberto Baggios tidligere klub Brescia. Tror du, at den første hjemmesejr kommer i hus mandag aften, så kan du få odds 2.70.

Gæsterne har ikke en udmattende rejse at tænke på, for de kommer fra Piemonte, og Alfredo Agliettos drenge er i modsætning til værterne velbevandrede i Serie B, hvor Novara var indblandet i sidste sæsons playoff-dyst, hvor det blev til en femteplads. Vi skal også huske på, at Novara så sent som i 2011 spillede i Serie A, hvor det blev til en 3-1-sejr over Inter i klubbens første Serie A-kamp i 55 år...

Den nuværende sæson dufter dog ikke meget af en topplacering og efterfølgende playoffspil, selvom man selvfølgelig skal være varsom med at konkludere noget så relativt tidligt i sæsonen. Novara har resultatstatistikken 2-4-2 med sig fra de første otte runder. Du får odds 3.10 på, at Novara spiller sin femte uafgjorte ud af ni mulige.

Carpi har som nævnt ikke vundet foran eget publikum i denne sæson, mens Novara lider af uafgjortssygen - sådan som mange hold i Serie B i øvrigt gør. Opgøret stinker af X og få scoringer.
 

Spilforslag:
Sats på uafgjort til odds 3.10
Sats på under 2.5 scoringer til odds 1.60


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!