Serie B: Crotone og Latina kæmper om vigtige point i subtoppen


Tirsdag aften spilles 39. spillerunde i den italienske Serie B, og her vil enkelte kampe være decideret nervepirrende, hvad oprykning/playoff og nedrykning angår. Én af de spændende kampe i den øverste ende af tabellen står mellem Crotone og Latina - to klubber, der har vist noget af det bedste bold i den næstbedste række.

Crotone tabte senest 1-3 mod Empoli, men tirsdag aften har klubben fra Calabrien mulighed for - i tilfælde af sejr - at overhale netop Latina. Bortset fra de to direkte oprykningspladser til Serie A - Palermo er allerede rykket op, mens Empoli ser ud til at have booket andenpladsen - er også tredje- og fjerdepladsen eftertragtede, da man dér springer en playoffrunde over. I år er reglerne blevet ændret, så de klubber, der ender mellem femte- og ottendepladsen, skal spille en playoffrunde mere. Nummer tre og fire derimod går direkte til semifinalerne.

Hjemmeholdets træner, Drago, har visse problemer i start-11'eren, hvor Del Prete, Cataldi, Bernardeschi og Bidaoui er udde med karantæne. Desuden er Ligi skadet. Der bliver med andre ord tale om en ganske alternativ startopstilling hos værterne, hvor Diop agerer spydspids. Crotone har indtil videre vundet ni hjemmekampe, mens syv er endt uafgjort, og tre er tabt.

Udeholdet med træner Breda i spidsen går på banen med en frisk sejr over Ternana i erindringen, og Nerazzurri har fortsat et spinkelt håb om at kunne overhale Empoli på andenpladsen (toscanerne har fire point flere end Latina). Crimi, Ghezzal og Figliomeni er ukampdygtige, mens angriberen Jonathas er klar igen. Klubben fra Lazio-regionen har indtil nu vundet seks gange på fremmed græs, mens ni udekampe er endt uafgjort, og fire er tabt.

Hjemmeholdet er favorit, men de mange fravær vejer tungt. Latina har det fjerdebedste forsvar i Serie B (efter Palermo, Empoli og Cesena), og i forhold til erobringen af tredjepladsen kan uafgjort være nok for gæsterne. X'et er i skrivende stund sat til odds 3.00. Interessant er det også at overveje spillet på, at begge hold scorer til odds 1.82 samt under 2.5 til 1.67.