Serie B: Empoli nedkæmper Avellino i fredagskampen


Empoli 1.90 Uafgjort 3.00 Avellino 4.40 (Kickoff fredag 20:30)


Det burde have været oprykningsvinklen, der prydede overskrifterne forud for denne fredagskamp i 28. runde af Serie B mellem Empoli og Avellino, men i stedet er dagene gået med polemik; begge holds trænere har brokket sig over at skulle spille fredag, efter at en hel del spillere har været på landsholdsopgaver i den forgangne uge og derfor ikke har haft mulighed for at træne med holdkammeraterne forud for det vigtige opgør. Det har heller ikke gjort sagerne bedre, at førerholdet, Palermo, har fået tildelt mandagskampen mod Juve Stabia.

Sarri & Co. har spillet uafgjort fire gange i de seneste seks ligakampe, men er ubesejret i syv siden hjemmebanenederlaget til Cittadella. Toscanerne må undvære den karantæneramte Eramo, der erstattes af Moro. Offensiven består af Verdi, der skal orkestrere spillet bag ved frontduoen Maccarone-Tavano.

Rugavi spillede og scorede onsdag for Italiens U21-hold i Nordirland, og allerede fredag skal han i aktion igen. Empoli har indtil videre vundet fem hjemmekampe, mens syv er endt uafgjort, og blot én er tabt. Vi skal dog helt tilbage til den 17. november for at finde den seneste sejr hjemme på Stadio Castellani (3-1 over Lanciano).

Gæsterne må klare sig uden de skadede spillere Zappacosta og Peccarisi, og Galabinov møder nok op med lidt trætte ben, efter at han var i aktion for Bulgarien onsdag aften mod Hviderusland. Det forventes dog, at træner Rastelli lader ham spille fra første minut. Avellino har vundet to gange på fremmed græs, mens syv udebaneopgør er endt uafgjort, og fire er tabt.

De to klubber har vænnet sig til at spille uafgjort på det seneste (også Avellino har krydset i fire af sine seneste seks kampe), men fredag aften er vi fristet af odds 1.90 på 1-tallet. Eftersom vi må forvente en smule træthed på begge hold, går vi desuden efter under 2.5 mål til odds 1.63.


Klik her for at læse blogredaktør Emil Birkeland Klintorps ugentlige klumme om italiensk fodbold, Fra Alperne til Etna!