Serie B: Kan Empoli besejre førerholdet Palermo for anden gang i sæsonen?


Empoli 2.25 Uafgjort 3.10 Palermo 3.20 (Kickoff mandag 20:30)


Empoli og Palermo sætter mandag aften punktum for 23. spillerunde i Serie B, og i skrivende stund er der tale om de to stærkeste mandskaber, den næstbedste italienske række kan fremvise. Det er et opgør mellem nummer ét og to, og begge hold har indtil videre spillet en omgang rigtig god fodbold. Hjemmeholdet vil i tilfælde af en sejr overhale de lyserøde sicilianere, der har to point flere end toprivalerne.

Værterne tabte senest til Latina - det andet nederlag i tre kampe. Træner Sarri har dog næppe tænkt sig at lave meget om på holdet; som så mange gange før er der kamp om trequartista-rollen mellem Pucciarelli og Verdi, men førstnævnte er favorit til at starte inde. I angrebet er der ingen tvivl om duoen Tavano-Maccarone. Toscanerne har indtil videre vundet fem hjemmekampe, mens fem er endt uafgjort, og blot en enkelt er tabt (0-1 mod Cittadella for tre uger siden).

Gæsternes træner, Iachini, har udtalt, at hans hold ikke kommer til Empoli for at spekulere i resultatet. Uafgjort vil sikre Palermo fortsat status som førerhold, men efter nederlaget på Barbera i det omvendte opgør er Palermo ude efter revanche. Daprela er i karantæne, mens Belotti, Dybala og Barreto er skadet.

Iachini er med andre ord tvunget til at skifte ud på midtbanen, mens Lafferty og Hernandez er sikre startere i angrebet. Sicilianerne har indtil videre vundet fem gange på udebane, mens tre er endt uafgjort, og tre er tabt.

Som det blev nævnt, vandt Empoli på Sicilien (2-1), men en del er sket siden dengang. Uafgort til odds 3.10 er interessant, men vi foretrækker at satse på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.85.


Klik her for at læse optakten til mandagens spændende Genoa-derby!