Serie B: Kriseramte Novara jagter vigtige point mod Cesena


Novara 2.20 Uafgjort 3.10 Cesena 3.30 (Kickoff mandag 20:30)
 

Novara er i stor krise, og mandag aften bør det stå klart mod et hold, der har det dobbelte antal point, og som i tilfælde af tre point vil nå op på andenpladsen i den næstbedste italienske række side om side med Empoli.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Aglietti stiller igen op i en 4-4-2'er og gør brug af Gonzalez i angrebet, hvor han sandsynligvis får selskab af Comi, der er favorit til at få en startplads på bekostning af Iemmelo. Rigoni er også klar igen, men starter nok på bænken.

Hos Cesena må Bisoli klare sig uden de skadede spillere Bangoura, D’Alessandro, Nadarevic og Rodriguez. Gæsternes træner skal beslutte sig for, om han vil stille op i en 4-3-1-2- eller en 3-5-2-formation, men i angrebet får vi utvivlsomt Succi og Defrel at se.
 

Form

Novara befinder sig som sagt i en ond spiral. Agliettis tropper har tabt tre kampe i træk (den seneste med 0-5 til Ternana), og vi skal tilbage til kampen mod Padova den 14. september for at finde holdets seneste hjemmesejr (1-0).

Cesena gør det derimod fremragende på fremmed græs, hvor det er blevet til tre sejre ud af fire mulige, og holdet har hidtil kun tabt på udebane til Palermo (1-2).
 

Seneste indbyrdes opgør

I de seneste to sæsoners kampe på Piola er det blevet til en sejr til hvert hold. I sidste sæson - også i Serie B - vandt Cesena 1-0, mens det sæsonen forinden - i Serie A - blev til en sikker Novara-sejr på 3-0.
 

Odds & vurdering

Agliettis hold er i krise, men stiller alligevel op som favorit med odds 2.20, mens en sejr til gæsterne giver 3.30. Man bør dog overveje X'et, der vil betyde, at hjemmeholdet får stoppet den negative stime for en stund.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!