Serie B: Novara og Brescia spiller uafgjort i mandagskampen


Novara 2.55 Uafgjort 3.00 Brescia 2.80 (Kickoff mandag 20:30)


Novara og Brescia sætter mandag aften punktum for 24. runde i den næstbedste italienske række, Serie B, og man må gå ud fra, at begge klubber havde håbet på en bedre sæson, end det er blevet til hidtil - ikke mindst for hjemmeholdet, der risikerer at blive en del af nedrykningszonen. Gæsterne fra Brescia kan heller ikke være tilfredse med, at de på nuværende tidspunkt er uden for playoffzonen.

Novara tabte senest i Siena, og i de seneste fem opgør er det blevet til tre nederlag, mens ét er endt uafgjort, og ét er vundet. På eget græs har Calori & Co. vundet fire gange, mens fire er endt uafgjort, og tre er tabt. Træneren kommer i fokus mandag aften, eftersom Calori både har spillet i Brescia og trænet klubben. Værterne har ikke de store problemer i truppen og stiller op som normalt.

Bergodis Brescia-mandskab kommer med en 2-1-sejr over Bari i bagagen, og i de seneste syv kampe er lombarderne gået fra banen som sejrsherrer fem gange, mens holdet har spillet uafgjort én gang og tabt én gang. På udebane har Rondinelle vundet tre gange, spillet uafgjort seks gange og tabt to gange. Der er visse skadesproblemer at tage hensyn til hos udeholdet, men i angrebet får vi utvivlsomt Caracciolo at se; den luftstærke bomber har netop forlænget sin kontrakt med den tidligere Serie A-klub.

I det omvendte opgør på Rigamonti spillede klubberne 1-1. Brescia har spillet seks gange uafgjort både på ude- og på hjemmebane, og det er da også pointdelingen vi foreslår som spilobjekt mandag aften til odds 3.00.


Husk, at du kan se FC København og FC Midtjylland i aktion i Atlantic Cup!