Serie B: Optakt til mandagskampen Trapani - Pescara


Trapani 2.60 Uafgjort 3.00 Pescara 2.75 (Kickoff mandag 20:30)
 

Trapani og Pescara stasera mødes i mandagskampen i anden runde af Serie B-sæsonen, og her har vi at gøre med to klubber, der var blevet spået en vanskelig sæsonstart; sicilianerne fordi det er første gang, de spiller i den næstbedste række, mens de lyseblå fra Abruzzo, der netop er rykket ned fra Serie A, ikke lignede et mandskab, der var parat til at tage turen op i den bedste række med det samme.

Disse pessimistiske antagelser blev imidlertid gjort til skamme i første runde. Trapani rejste til Padova og vandt 2-0 over et hold, der på papiret burde være overlegen. Pescara havde ingen problemer på hjemmebane mod Juve Stabia, der blev besejret 3-0.

Mandag aften vil en eventuel vinder af kampe hoppe op på førstepladsen ved siden af Empoli og Cesena, der indtil videre er de eneste klubber med maksimumpoint. Den store favorit til oprykning, Palermo, har indtil videre kun fået ét point efter to kampe. 

Hjemmeholdets træner, Boscaglia, kan igen gøre brug af Pagliarulo og Terlizzi efter karantæne, og i angrebet satser han endnu en gang på Abate, der var så vigtig en brik i sidste sæsons oprykning. Kollega Marino derimod må undvære en betragtelig del af sin forsvarskæde: Schiavi og Rossi er skadet, mens Cosic og Zuparic er på landsholdsopgaver.

Trapani-sejr giver odds 2.60, mens udesejren kaster odds 2.75 af sig. Vi satser imidlertid på X'et til odds 3.00. Odds 1.67 på at begge hold scorer, frister også.


Klik her for at spille på Serie B hos Unibet