Serie B Play Off: Latina og Bari leverer målfest i returopgør


Det bliver hedt onsdag aften på Stadio Francioni; ikke kun på grund af temperaturen i Latina, men især fordi værterne og Bari dyster om en billet til Serie A. Latina går ind til kampen med en fordel efter at have sikret sig et 2-2-resultat i overtiden i det første opgør.

Træner Breda har tænkt sig at stille med den samme start-11'er, som han sendte på banen i det første opgør, selvom Latina-spillerne så lidt udmattede ud i sidste del af den regulære sæson og også kom bagud efter at have scoret kampens første mål i Bari. De blåsorte er - uanset hvordan onsdagens kamp forløber - årets overraskelse i Serie B, hvor holdet som oprykker spillede sin første sæson nogensinde i den næstbedste italienske række. Ristovski - tidligere Bari-spiller og manden bag det udlignende mål i sidste minut af det første opgør - bliver sandsynligvis foretrukket forud for Milani som højrekant. I angrebet spiller Jefferson og Jonathas.

Ristovskis mål gjorde de 60.000 tilskuere på San Nicola tavse, men Bari-spillerne ved, at alt er muligt i denne sæson, hvor I Galletti med nye ejere i ryggen satser på et comeback i Serie A. Delvecchio er ude med karantæne, og trænerduoen Alberti og Zavettieri  satser på en meget offensiv opstilling med angrebstrioen Galano, Cani og Joao Silva.

Latina er fortsat ubesejret mod Bari i denne sæson, hvor holdet har besejret klubben fra Puglia to gange i den regulære sæson og spillet uafgjort i det første playoff-opgør, og hvis hjemmeholdet undgår at tabe onsdag aften, så står den sandsynligvis på playoff-finale. Bari blæser til angreb, og ligesom i den første kamp forventer vi, at der bliver scoret mål onsdag aften. Mål af begge mandskaber giver odds 2.02, mens over 2.5 mål giver odds 2.33.