Serie B: Reggina og Pescara kæmper om vigtige point i bunden


Reggina 2.30 Uafgjort 3.20 Pescara 3.00 (Kickoff fredag 20:30)
 

Er Reggina-Pescara allerede en kamp for overlevelse? Hvem skulle have troet det? På hjemmeholdets bænk debutterer den nye træner, Castori, mens sædet brænder under bagdelen på Marino hos gæsterne.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Atzori overlevede ikke nederlaget til Modena, og derfor sidder Castori på Regginas trænerbænk fredag aften i Calabrien. Reggina må undvære Fischnaller, der er i karantæne, mens Colucci sandsynligvis tager Strassers plads på midtbanen. I den nye træners 4-3-3-formation kommer den offensive trio nok til at bestå af Di Michele, Cocco og Sbaffo (sidstnævnte vender tilbage efter en længere karantæne).

Marino er bevidst om, at han er truet, og i Reggio Calabria spiller han for at bevare sit job. Han begynder med tre mand i forsvarskæden, mens Mascara og Politano udgør angrebsduoen.
 

Form

Reggina er kommet meget skuffende fra start i ligaen, og nederlaget til Modena sidste lørdag var det fjerde af sin art i de seneste seks kampe. På hjemmebane har de mørkerøde kun tabt én gang, mens det er blevet til hele fire nederlag på fremmed græs.

Pescara har kun vundet premierekampen mod Juve Stabia (3-0), og derefter er det blevet til fem uafgjorte og fire nederlag - det seneste kom sidste lørdag hjemme mod Latina (0-1).
 

Seneste indbyrdes opgør

I sæsonen 2011/12 vandt Reggina 4-2 hjemme, og sæsonen forinden var det også værterne, der trak sig ud af det indbyrdes opgør som vinder - dog kun med 1-0.
 

Odds & vurdering

Hjemmeholdet er favorit med odds 2.30, mens udesejren gives til odds 3.00 og X'et til odds 3.20. Vi tror ikke på mange mål og satser derfor på under 2.5 scoringer til odds 1.67.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!