Serie B: Siena møder tidligere Serie A-kolleger i mandagskampen


Siena 2.30 Uafgjort 3.20 Palermo 3.00 (Kickoff mandag 20:30)
 

Siena-Palermo er en kamp mellem to kandidater til Serie A, men også et opgør med mange spillere, der tidligere har spillet for mandagens modstander. Hos sicilianerne finder vi Terzi, Bolzoni og Troianiello, der alle for nylig spillede i Toscana, mens Dellafiore, Paolucci og Giacomazzi nu spiller i sorthvide trøjer efter tidligere at have tørnet ud for Palermo.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Beretta stiller i en 4-3-3 med blandt andre Giannetti og Paolucci i angrebet. Belmonte er ude med karantæne.

Iachini svarer igen med en 3-5-2'er, hvor Belotti sandsynligvis får chancen i angrebet sammen med Dybala. Der bliver også plads til Verre, der snupper Di Gennaros plads.
 

Form

Siena roder rundt i midterfeltet med 11 point, men hvis ikke det havde været for pointstraffen, ville holdet have ligget nummer tre ved siden af Crotone med 16 point. Bianconeri fik en flot hjemmesejr på 3-0 over Avellino sidste søndag.

Palermo ligner et stabiliseret hold, efter at Iachini erstattede Gattuso på trænerposten, og den nye træner har endnu ikke tabt, men har fået to sejre og en uafgjort. På udebane har Palermo kun vundet én sejr i denne sæson, mens de øvrige fire kampe på fremmed græs har kastet to nederlag og to uafgjorte af sig.
 

Seneste indbyrdes opgør

De seneste tre indbyrdes opgør i Toscana er blevet fordelt ligeligt mellem klubberne med én sejr til hvert hold plus en enkelt pointdeling.
 

Odds & vurdering

Siena er favorit med odds 2.30, men udesejren til de lyserøde fra Sicilien giver odds 3.00. X'et ser interessant ud til odds 3.20.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!