Serie B: Ternana og Avellino spænder ben for hinanden


Sidste nyt fra omklædningsrummene

Tesser stiller hjemmeholdet op i en 4-3-1-2-formation, hvor den eneste tvivl handler om Eramos placering (defensiv eller offensiv midtbane?). I angrebet spiller duoen Ceravolo-Avenatti.

Gæsternes træner, Rastelli, har Gomis tilbage i målet og stiller op i en 3-5-2'er med Castaldo og Arrighini (eller Comi) helt fremme.

 

Form

Ternana spillede senest 1-1 på udebane mod Latina i en kamp, hvor klubben fra Umbrien var bagud, og indtil nu har holdet klaret sig bedre på udebane, hvor det desuden er blevet til sejre over Crotone og Vicenza, end på hjemmebane, hvor man stadig har første sejr til gode. De to uafgjorte kampe mod Pescara og Brescia blev efterfulgt af det ærgerlige 0-1-nederlag til Bologna.

Avellino  vandt senest 2-1 over Livorno (2-1), og med en sejr mandag aften kan holdet hoppe op på en delt førsteplads sammen med Perugia. Sæsonens hidtil eneste nederlag kom netop på udebane (1-3 mod Cittadella i anden runde), men holdet har også prøvet at vinde på en svær udebane som Latinas (2-1).

 

Det siger trænerne

Attilio Tesser (Ternana): “Den første hjemmesejr er vores primære mål. Tre point vil desuden bringe os op på andenpladsen tæt på Perugia".

Massimo Rastelli (Avellino): “Ternana er en svær modstander at møde, og på Liberati står vi over for et tændt publikum. Vi vil dog gøre vores".

 

Vurdering

Det er en kamp i øverste halvdel af Serie B, og Ternana går efter sæsonens første hjemmesejr på Stadio Liberati, hvor det indtil videre kun er blevet til to gange uafgjort og et nederlag - under 2.5 mål i samtlige kampe. Avellino har derimod spillet to udekampe med over 2.5 mål, og gæsterne har redskaberne til at gøre ondt på holdet fra Umbrien. I sidste ende tror vi på uafgjort til odds 2.90 i en kamp med færre end 2.5 mål til odds 1.57.