Serie B: Ternana og Empoli tørner sammen med hver sin dagsorden


Ternana 2.70 Uafgjort 3.10 Empoli 2.55 (Kickoff mandag 20:30)
 

Empoli jagter mandag aften en sejr, der vil smide toscanerne op som førerhold i Serie B, mens Ternana jagter tre point for at slippe væk fra nedrykningszonen, hvor klubben fra Umbrien noget uventet ligger og roder rundt. Sådan lyder overskrifterne før den sidste kamp i denne runde i den næstbedste række i Italien.
 

Sidste nyt fra omklædningsrummene

Toscano må undvære Sciacca og Alfageme, der begge er skadet, men hjemmeholdets træner kan i angrebet sætte sin lid til Antenucci, der indtil videre har banket otte sæsonmål ind i 12 kampe. Ternana-bomberen får støtte fra Nole og Ceravolo.

Gæsternes træner, Sarri, kan gøre brug af den meget roste angrebsduo Maccarone og Tavano, og bag ved de to kommer Verdi igen til at ligge og komponere de kreative indslag.
 

Form

Ternana har fået en ganske skuffende start på sæsonen - især med tanke på det, som mandskabet præsterede før sommerpausen. De eneste to sejre er godt nok kommet på eget græs (1-0 over Carpi og 5-0 over Novara), men foran eget publikum har holdet også spillet uafgjort én gang og tabt hele tre opgør.

Empoli har på trods af et par fodfejl været i fin form, og i tilfælde af sejr i mandagskampen ligger holdet sig alene i spidsen i Serie B. På fremmed græs har toscanerne vundet tre gange, tabt to gange, mens det endnu ikke er blevet til uafgjort. Sarri & Co. kommer med et skuffende 1-1-resultat på hjemmebane mod Bari i bagagen.
 

Seneste indbyrdes opgør

I sidste sæson spillede klubberne 0-0 på Stadio Liberati.
 

Odds & vurdering

Gæsterne er logisk nok favoritter med odds 2.55, mens en sejr til hjemmeholdet giver odds 2.70. Oddset på X'et, 3.10, er ganske højt og ligeså interessant. Empoli har endnu ikke spillet uafgjort på udebane, men mandag aften kan begge hold leve med en pointdeling.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!