Serie C: Cremonese tager alle tre point mod lokalrivalen Como


Cremonese 1.70 Uafgjort 3.50 Como 4.20 (Kickoff lørdag 20:45)
 

Cremonese-Como var en Serie A-kamp tilbage i de gyldne 80'ere, da Cremonese spillede med Dezotti og Juary, mens Como kunne stille med Hansi Müller og Gianfranco Matteoli.

Begge hold fra Lombardiet spillede i sommeren 1983 playoff for at komme i Serie A, men blev begge stoppet af Catania. I den efterfølgende sæson rykkede både de grårøde og de blåhvide imidlertid op i den bedste italienske række, og alt var fryd og gammen.

I dag 30 år senere spilles derbyet Cremonese-Como i Serie C, hvor værterne ligger nummer ét og satser på en oprykning til den næstbedste række, mens gæsterne fra Como efter et par sæsoner med turbulens ser ud til at have fået nogenlunde styr på bagsmækken.

Torrentes Cremonese ser ud til at have fundet sig en vaskeægte bomber i Elvis Abbruscato, og de grårøde kommer med en overbevisende 2-1-sejr i Reggio Emilia i bagagen. Inden da havde favoritten dog tabt på hjemmebane til Savona, der dermed ødelagde en slags stime på fire sejre og et enkelt nederlag (3-0-sejren over Albinoleffe endte dog med at blive omstødt til et nederlag på grund af ulovlig brug af Pontiggia, der var i karantæne).

Mod Como må hjemmeholdet undvære målmanden Bremec, der igen bliver erstattet af den unge Galli, der debuterede ude mod Reggiana og reddede sejren i overtiden. Como er uden skadesramte Le Noci, der dog sidder på bænken. I stedet starter Fietta på banen.

Det har været meget op og ned for Como på det seneste med to sejre og tre nederlag, og Colellas mandskab får svært ved at få noget med hjem fra Stadio Zini. Torrentes hold er vores favorit til at tage sejren til odds 1.70.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet