Superettan: Der er dækket op til målfest i mandagens topopgør


GIF Sundsvall 2.25 Uafgjort 3.30 Falkenbergs FF 3.00 (Kickoff mandag 19:20)
 

Mandag aften tager nummer tre i den næstbedste svenske række, GIF Sundsvall, imod rækkens førerhold, Falkenbergs FF, i en meget interessant kamp på Norrporten Arena.
 

Hjemmeholdet er tvunget til at gå efter sejren for ikke at komme yderligere bagud i topstriden, og gæsterne kan med tre point begynde at skimte Allsvenskan i horisonten. Samtidig møder nummer to, Örebro SK, hjemme Landskrona BoIS. Der er lagt op til en nervepirrende aften i Superettan.
 

Der er trængsel i toppen af tabellen. Førerholdet Falkenberg har 55 point, mens nummer to, Örebro, halser lidt efter med 51 point, og treeren, Sundsvall, er bare ét point efter med 50 point. Der resterer fire runder, så der er meget på spil i mandagens kampe. Falkenbergs træner, Hasse Eklund, ligger presset over på Sundsvall:
 

"Det er Sundsvall, der har alt presset på sig, og med et nederlag til os vil vi være otte point og en bedre målscore foran dem inden de sidste kampe", siger han til klubbens hjemmeside.
 

Ifølge oddsene er det da også hjemmeholdet med anfører Kevin Walker, der må påtage sig favoritværdigheden. Hjemmesejr giver odds 2.25, mens udesejren ligger oppe i 3.00. Vi får se, om Giffarna fra Norrland kan stå for presset.
 

Sundsvall og Falkenberg er de to mest scorende hold i Superettan i denne sæson, og vi står måske foran en vaskeægte målfest mandag aften?
 

Spilforslag:
Sats på, at der bliver scoret over 4.5 mål til odds 4.75
 

Klik her for at spille på svensk fodbold hos Unibet