Superettan: Optakt til GAIS-Ängelholms FF


GAIS 2.00 Uafgjort 3.45 Ängelholms FF 3.40 (Kickoff torsdag 19:20)
 

GAIS har haft det svært på det seneste og er røget nedad i tabellen i den næstbedste række. Det bliver ikke nemmere torsdag, når holdet møder Superettans mest formstærke mandskab i form af Ängelholm.

GAIS befinder sig på femtepladsen med seks point op til førerholdet, Degerfors. Ängelholm er derimod begyndt at klatre opad og ligger pt. nummer otte med 26 point i alt og to point op til torsdagens værter, GAIS.

Ängelholm har vundet sine fire seneste kampe med en målscore på 13-2. I to kampe i træk mod Assyriska vandt ÄFF samlet 10-1. Bortset fra Assyriska har nummer sjok, Brage, og senest Landskrona tabt til Ängelholm i de seneste uger.

For GAIS ser tingene altså betydeligt dystrere ud. Holdet har ikke vundet i de seneste fire forsøg og har tabt to i træk, inden to uafgjorte kampe mod Sundsvall. Joel Johansson er imidlertid tilbage efter overstået karantæne, og man håber på, at hans sammenspil med brasilianske Daniel Mendes kan bære frugt.

Der er dog en del spillere hos modstanderen, som GAIS skal holde et vågent øje med. Ängelholm har således spredt sine mål godt ud: Topscorer Robin Staff har lavet otte mål, men både Junes Barny og Omad Nazari er farlige med fem assist hver og mål i de fire seneste kampe. Barny har sammenlagt præsteret fem fuldtræffere i år.

Spørgsmålet er, om Ängelholm kan fortsætte sin fine form, eller om GAIS' desperate jagt på toppen endelig kan kaste tre point af sig.


Klik her for at spille på svensk fodbold hos Unibet