Superettan: Optakt til GIF Sundsvall-Örebro SK


GIF Sundsvall 2.40 Uafgjort 3.20 Örebro SK 2.85 (Kickoff mandag 19:20)
 

Mange snakker allerede om, at mandagens Superettan-kamp er en slags tidlig ligafinale. Örebro fører den næstbedste svenske række foran Falkenberg med sine 39 point, mens GIF Sundsvall ligger bagved med fem færre.

Örebro ser ud til at have fundet sig selv efter nederlaget til Jönköpings Södra. I kølvandet på dét nederlag smadrede holdet IFK Värnamo med cifrene 6-0, før de fik revanche mod Jönköpings Södra med en sejr på 3-1. Nyerhvervelserne Tobias Nilsson og Ayanda Nkili har udviklet et rigtig godt samarbejde på midtbanen.

Sundsvall har scoret mange mål i Superettan på det sidste. I juni vandt holdet 3-2 over Landskrona og spillede 4-4 og 3-3 mod GAIS inden 4-1-udesejren over Jönköpings Södra. Klubbens seneste køb, Pontus Engblom, er med i truppen og får sandsynligvis debut. Granit Buzuku og Runar Mar Sigurjonson er derimod ude med skader.

Begge hold satser på at spille i Allsvenskan i næste sæson. For Sundsvall handler det om ikke at sjuske den gode plads i tabellen væk. Degerfors ligger nemlig à point på fjerdepladsen. Sidstnævnte møder et hold, vi allerede har nævnt et par gange i denne artikel, Jönköpings Södra, hvilket gør de tre point endnu vigtigere for hjemmeholdet Sundsvall.

Vi kan se frem til et spændende opgør mellem to formstærke hold. Örebro har kun tabt to gange på fremmed græs i denne sæson (3-3-2), mens Sundsvall har resultatstatistikken 4-2-2 foran egne tilhængere.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.20


Klik her for at spille på