TIM Cup: Fiorentina leverer varen mod Chievo


Fiorentina 1.45 Uafgjort 4.20 Chievo 7.00 (Kickoff onsdag 21:00)


Efter at ottendelsfinalerne i TIM Cup/Coppa Italia blev skudt i gang før jul med opgøret Juventus - Avellino (nem 3-0-sejr til Juve), skal Fiorentina og Chievo i aktion onsdag aften på Artemio Franchi. Der spilles om en plads i kvartfinalen, hvor vinderen af kampen mellem Catania og Siena venter. Sidstnævnte opgør spilles i øvrigt i næste uge.

Hos Fiorentina snakker man i øjeblikket mest af alt om Giuseppe Rossis tilstand, efter at den italienske landsholdsspiller blev skadet i kampen mod Livorno som konsekvens af et møde med forsvarsspilleren Rinaudo. Heldigvis er Pepitos karriere ikke i fare, men angriberen risikerer at misse sommerens VM-slutrunde.

Præsident Andrea Della Valle var meget vred på Rinaudo efter søndagens kamp, men efter at have genset episoden flere gange er det svært at se den som andet end den slags hårde tacklinger, der foregår uafbrudt, og umiddelbart er der ingen grund til at tro, at Livorno-spilleren bevidst gik ind for at skade Rossi, der netop er vendt tilbage til sit topniveau efter en alvorlig knæskade.

Onsdag aften roterer hjemmeholdets træner, Montella, en hel del, og i målet får vi Munua at se, mens der i angrebet bliver plads til Matos, der har haft succes i Europa League, hvor han har banket tre kasser ind.

Chievo har 16 point i Serie A, hvor Verona-klubben kun har to point ned til nedrykningsstregen. Corini & Co. har ikke vundet i de seneste tre kampe, og søndag spillede de blågule 0-0 på eget græs mod Cagliari, der tillod sig at brænde et straffespark i anden halvleg.

Med tanke på at Inter venter på San Siro mandag, forventer vi også visse ændringer i forhold til den normale start-11'er i ligaen fra Chievos side. Thereau bør få et hvil, hvilket betyder, at Paloschi og Ardemagni udgør den offensive duo onsdag aften.

Sidst i oktober mødte de to klubber hinanden på Bentegodi i Verona, og her vandt Fiorentina 2-1. Vi tror, at Viola har tænkt sig at satse mere på pokalturneringen end Chievo, så vi satser på 1/1 Halvleg/Fuldtid til odds 2.16.


Klik her for at spille på TIM Cup hos Unibet!