TIM Cup: Inzaghi må kæmpe med skader i sin skæbnekamp


Inzaghis sidste chance?

Rent faktisk kunne tingene se værre ud på Milanello; det kunne regne. Januarsolen varmer dog ikke Milan-spillerne, der er helt klar over, hvor meget det betyder at vinde tirsdagens pokalkamp mod Lazio hjemme på San Siro.

Rossoneri er i den grad i krise, holdet har været på træningslejr siden søndag aften og går ind til opgøret med tre nederlag ud af fire mulige i Serie A i bagagen (ét beskedent point i perioden), to sejre i de seneste 13 ligakampe og et hold, der, hvis man ser bort fra selve spillet, ser ud til at have mistet lysten til at kæmpe.

Større vilje er netop, hvad tilhængerne kræver, men indtil videre støtter de fortsat træner Pippo Inzaghi.

Som om krisen ikke var nok, så har Milan også masser af skader; Bonera, De Sciglio og Zapata har været ude i et stykke tid, men nu har de fået selskab på briksen af Bonaventura og El Shaarawy, der sandsynligvis er ude resten af sæsonen.

Milans ledelse har besluttet ikke at udtage Mexes, efter at franskmanden overfaldt Mauri i lørdagens ligakamp. Dermed udgør Rami og Alex midterforsvaret. I angrebet bliver der plads til Pazzini, der får hjælp fra Menez og Cerci på hver sin kant. Honda er tilbage i træning efter Japans farvel til de asiatiske mesterskaber, og han bliver med al sandsynlighed skiftet ind.

Lazio vil drage fordel af Milans krise

Efter den gode præstation lørdag mod Milan vil Lazio gentage succesen på San Siro og avancere til semifinalerne i Coppa Italia/TIM Cup.

Romerne har dog også en del skadesproblemer og må klare sig uden Djordjevic i angrebet - hans sæson er slut efter uheldet i lørdags - og Klose starter sandsynligvis på bænken, hvilket giver plads til Mauri som "falsk 9'er". På hver sin side får Lazio-anføreren Keita og Candreva.

I forsvaret får nyindkøbet Mauricio chancen fra start, og han får sin debut som Novarettis makker i den centrale defensiv.

Statistik

Milan har ikke tabt til Lazio på eget græs i de seneste 14 kampe (alle turneringer inkluderet).

Lazio har scoret mindst tre mål i sine seneste tre pokalkampe.

I de to indbyrdes ligaopgør i denne sæson er det endt med resultatet 3-1 i hjemmeholdets favør. 3-1-sejr til Milan giver odds 21.00.

Konklusion

For Milan er der tale om en kamp, der kan få en ellers katastrofal sæson en smule tilbage på sporet, men holdet døjer som sagt med mange skader blandt nøglespillere.

Lazio roterer en smule i start-11'eren, men romerne er pt. i langt bedre form end milaneserne. I fire af de fem seneste indbyrdes opgør har begge hold scoret, og sker det igen, får du din indsats 1.73 gange igen. I begge indbyrdes opgør hidtil i denne sæson er der scoret over 2.5 mål, og det får du odds 2.00 på tirsdag aften.