TIM Cup: Juventus møder et Parma-hold på randen af knockout


Red, hvad reddes kan!

Parma tager onsdag aften imod Juventus i TIM Cup/Coppa Italias kvartfinale, men spørgsmålet er, hvem i klubben, der i virkeligheden tænker på dette opgør.

Holdet har allerede mere end én fod i Serie B, den nye ledelse betaler ikke de lønninger, spillerne har til gode, Cassano (billedet herover) har besluttet sig for at ophæve sin kontrakt, og resten af spillertruppen truer med at gå rettens vej, hvis ikke der kommer orden i sagerne inden den 16. februar.

Midt i alt dette kaos skal træner Donadoni forsøge at stille med et mandskab, der på den ene eller anden måde skal kunne give Juve problemer. Paletta er taget til Sampdoria, og i de kommende timer kan De Ceglie og Lodi være på vej videre. I angrebet kan der blive plads til Pozzi, der i så fald bliver makker med Varela.

Juve går efter The Treble - eller i det mindste The Double

I øjeblikket tales der om The Treble i Torino, og selvom Champions League er en fjern drøm - i forhold til at vinde turneringen - så ved Allegri, at han har et mandskab, der kan snuppe både mesterskabet og den italienske pokalturnering.

"Coppa Italia er et reelt mål for os", siger Juve-træneren og fortsætter: "Juve har ikke vundet turneringen i 20 år, og derfor er det vores pligt at avancere til semifinalerne".

Allegri satser på at rotere en smule på sit hold, hvilket giver plads til Storari i målet, mens Padoin spiller højre back, og Ogbonna og Bonucci danner stopperduo.

Allegri vender tilbage til 4-3-3, og i angrebet får vi helt sikkert Llorente (billedet herover) at se, og ved spanierens side spiller Pepe og Coman med al sandsynlighed. Med andre ord er det tid til pause for Tevez, der slet ikke er udtaget, og til Pogba, der starter på bænken.

Statistik

Juve har vundet fire af sine seneste fem kampe mod Parma, og senest endte det endda med en 7-0-sejr, da klubberne mødtes i Torino i Serie A.

Parmas seneste fire pokalkampe har budt på over 2.5 mål, og sker det igen onsdag aften, får du din indsats 1.76 gange igen.

I den forgangne runde af Coppa Italia besejrede Parma Cagliari 2-1, mens Juve smadrede Verona 6-1.

I sidste sæsons indbyrdes opgør på Tardini vandt Bianconeri 1-0.

Konklusion

Der er ikke meget tvivl om udfaldet, og Juventus har allerede et ben i semifinalen. Parma har masser af problemer på og uden for banen pt., og pokalturneringen er næppe en prioritering. Sejr til gæsterne uden mål til hjemmeholdet giver odds 1.86, og vi satser på en 2-0-sejr til Juventus til odds 6.75.