TIM Cup: Juventus' reserver er storfavoritter mod Avellino


Juventus 1.12 Uafgjort 8.00 Avellino 20.00 (Kickoff onsdag 21:00)


Ottendedelsfinalerne i den italienske pokalturnering, TIM Cup, begynder onsdag aften klokken ni på Juventus Stadium i Torino, hvor Conte & Co. møder Avellino, der gør det godt som oprykker i Serie B.

Hjemmeholdets træner giver plads til de spillere, der normalt ikke får meget spilletid, hvilket vil sige, at der bliver skiftet meget ud i forhold til det hold, der senest slog Sassuolo 4-0 på samme bane.

I målet står Storari, der i denne sæson kun har fået spilletid i et opgør mod Verona, og i det centrale forsvar bliver der plads til Ogbonna. På midtbanen er Vidal i karantæne, og Pirlo er skadet, hvilket giver spilletid til De Ceglie og Motta, mens Giovinco og Quagliarella skal jage en skræk i livet på gæsterne som frontangribere.

I Serie A har Juventus vundet otte ud af otte hjemmekampe, og ingen har scoret mod Bianconeri i de seneste otte ligakampe.

Avellino har spillet tre kampe uafgjort i træk, men med 30 point for 18 kampe ligger holdet i playoffzonen. Rastelli kommer til Torino med en 3-5-2-formation, hvor Galabinov og Castaldo er de foretrukne angribere. Indtil videre har holdet vundet to udekampe i ligaen, mens fire er endt uafgjort, og tre er resulteret i nederlag. I den forgangne pokalrunde slog Avellino Frosinone med 2-1.

Juventus-Avellino var lidt af en klassiker tilbage i 1980'erne, da Avellino regelmæssigt lå i toppen af den bedste italienske række. Det er for eksempel værd at mindes opgøret på sidste spilledag i 1978/79, da Avellino var bagud 0-3 efter første halvleg, men scorede tre mål på målmanden Alessandrelli, der havde erstattet Zoff, og dermed overlevede i Serie A. 

I 1986 vandt Avellino 3-1 over Juventus i en sommerturnering, der blev spillet, efter at Serie A var stoppet i april på grund af VM. De hvidgrønne kom i finalen, hvor holdet besejrede Bari.

Denne decemberaften i 2013 er Juventus naturligvis storfavorit, og derfor er oddset på hjemmesejren ikke videre interessant. Conte forventer en god indsats fra sine reserver, og han gider ikke se noget slendrian i defensiven. Vi satser derfor på under 2.5 mål til odds 2.90.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!