TIM Cup: Roma og Juventus byder på tæt og taktisk pokaldrama


Roma 2.40 Uafgjort 3.35 Juventus 2.90 (Kickoff tirsdag 20:45)


Tirsdag aften skydes kvartfinalerunden i den italienske pokalturnering, TIM Cup, i gang med et brag. På Olimpicos græs skal Roma og Juventus således dyste om en plads i semifinalen, og det hele afgøres over én og samme kamp. Begge klubber har vundet Coppa Italia ni gange gennem historien (det har ingen andre gjort bedre), og hvis én af mandskaberne går hele vejen igen i år, kommer der en sølvstjerne på trøjen fra næste sæson for at markere den 10. pokaltriumf.

Giallorossi bør især være opsatte på at kæmpe til det sidste med tanke på, at Roma sidste år tabte til lokalrivalerne fra Lazio i finalen, og fordi romerne er på jagt efter hævn for lussingen mod Juve i Serie A for nylig. Desuden er pokalturneringen én af de primære ambtioner for et Roma-hold, der ikke har europæiske opgaver at koncentrere sig om i denne sæson.

Træner Garcia har ikke tænkt sig at rotere meget i en start-11'er, hvor der kun hersker enkelte spørgsmål; i forsvaret er Dodò favorit foran Torosidis, mens Florenzi kan få en plads i angrebet sammen med kaptajn Totti og Gervinho - eller også kan det ske, at Pjanic bliver rykket frem i den offensive trio. Roma har endnu ikke tabt i ligaen på eget græs (9-2-0), og i den forgangne runde i TIM Cup slog hovedstadsholdet Sampdoria 1-0 på det olympiske stadion.

Juventus har dog ikke tænkt sig at lægge sig ned i denne turnering, som klubben ikke har vundet siden 1995, men Conte pønser på at rotere en hel del; først og fremmest får Storari lov til at passe målet, og på midtbanen får Pogba et hvil, mens Marchisio og Vidal skal i ilden på den centrale midtban med Isla og Peluso på kanterne. I angrebet overtager Giovinco og Quagliarella pladserne fra førstevalgene Tevez og Llorente. Bianconeri har scoret minimum tre mål i de seneste seks kampe inklusiv ottendelsfinalen i TIM Cup mod Avellino.

Oddssætterne forudser en meget lige kamp med en minimal fordel til hjemmeholdet. Vi forventer en meget tæt og taktisk affære i første halvleg mellem to hold, der har tænkt sig at tage temperaturen på kampen, før de angriber. Derfor satser vi på uafgjort efter de første 45 minutter til odds 2.18.


Klik her for læse tirsdagens Transfersnak på Blog.unibet.com!