TIM Cup: Roma tester presset Napoli-defensiv


Roma 1.73 Uafgjort 3.60 Napoli 4.70 (Kickoff onsdag 20:45)


Efter Udineses 2-1-sejr over Fiorentina i den første semifinale i TIM Cup tirsdag skal vi onsdag aften være vidner til opgøret mellem Roma og Napoli. Benitez har udtalt, at Roma må være favorit, efter at hovedstadsholdet fik en uventet hviledag søndag, da hjemmekampen mod Parma blev udsat på grund af voldsom regn.

Garcia har dog taget til genmæle med argumentet om, at hans mandskab kan have tabt kamprytme efter to ugers kamppause. Derbyet i syd er med andre ord allerede skudt i gang...

De største tvivlsspørgsmål hos hjemmeholdet angår Francesco Totti; Garcia foretrækker at dosere anførerens optrædener, og med tanke på søndagens derby mod Lazio vil det ikke komme som en overraskelse, hvis ikonet starter på bænken onsdag aften. 

Dermed kan der blive plads til Destro ved siden af Gervinho og Ljajic, mens Nainggolan starter på midtbanen, og Pjanic tager plads på bænken ved siden af Totti. I det tilsvarende opgør i Serie A vandt Roma 2-0 over Napoli på Olimpico.

Syditalienerne fik lidt af et chok i weekenden, da holdet tabte 0-3 til Atalanta, og Benitez tør næppe rotere meget i onsdagens pokalsemifinale. Ghoulam kan dog få debut i forsvaret, mens en anden nyerhvervelse, Jorginho, med al sandsynlighed starter inde på midtbanen.

I angrebet sætter gæsterne deres lid til Higuain, der får støtte af Callejon, Hamsik og Insigne. Napoli har vundet seks udekampe i ligaen, mens to er endt uafgjort, og tre er tabt.

Roma er på hjemmebane og går på banen som klar favorit; vi forventer en hård kamp, hvor Benitez vil forsøge at lukke af i den defensiv, der har indkasseret alt for mange (pinlige) mål i denne sæson. Vi satser derfor på en semifinale med få scoringer, hvor begge hold ikke kommer på tavlen (odds 1.96).


Klik her for at læse vores optakt og spilforslag til onsdagens pokalderby i Madrid!