TIM Cup: Spezia rejser til Milano for at jagte sensationen


Milan 1.18 Uafgjort 6.75 Spezia 13.50 (Kickoff onsdag 18:00)


Det skulle have været Keisuke Hondas debut foran eget publikum på San Siro - og det bliver det sådan set også, men de seneste tre dage er der sket så meget andet hos Milan, hvor Allegri blev smidt på porten efter det opsigtsvækkende nederlag til Sassuolo. Som erstatning er den tidligere spiller Seedorf hentet ind, og hollænderen vil sandsynligvis befinde sig på tribunen til onsdagens pokalkamp.

Al den virak har gjort, at de fleste nok har glemt, at Milan skal møde Spezia i TIM Cup. På bænken har hjemmeholdet Mauro Tassotti, der fra næste weekend vender tilbage til sin tjans som assistenttræner. Spezia kommer til Milano med 7.000 tifosi, der drømmer om en historisk triumf.

Det er første gang, Tassotti skal agere cheftræner for førsteholdet (i 2000/01-sæsonen sad han på bænken, men med Cesare Maldini ved sin side), og der er meget forståeligt ikke lagt op til de store ændringer i start-11'eren. Balotelli er i karantæne, og han erstattes af Pazzini, der får assistance af Honda og Robinho. På midtbanen er både De Jong og Muntari ude med skader, og i forsvaret forventes det, at Rami for debut i start-11'eren.

Devis Mangia blev nævnt som ny Milan-træner sidste sommer, men onsdag kommer han til San Siro i spidsen for Spezia. Holdet fra Ligurien har ikke spillet ligabold de seneste to uger, og før pausen tabte Spezia klart på hjemmebane til Latina (1-4). De to nyindkøb, Bianchetti og Schiattarella, spiller fra start, og angrebet styres af Ferrari, efter at Ebagua er blevet skadet og Sansovini solgt.

Sejrsoddset på Milan, der er storfavorit, er meget lavt. Rossoneri lignede et fuldstændig forvirret hold i kampen mod Sassuolo i søndags, og det er tvivlsom, om Tassotti har kunnet løse alle de åbenlyse problemer på få dage. Spezia vil kæmpe hårdt for at gøre en god figur foran alle de tifosi, der har taget turen til Milano, og derfor satser vi på, at begge hold kommer på måltavlen til odds 2.20.


Klik her for at læse optakten til ottendedelsfinalen mellem Napoli og Atalanta!