TIM Cup: Udinese har revanche til gode mod Inter


Udinese 3.00 Uafgjort 3.20 Inter 2.35 (Kickoff torsdag 21:00)


Torsdag aften mødes to klubber, der er inde i en vanskelig periode, i ottendedelsfinalen i TIM Cup/Coppa Italia. Mandag tabte Udinese og Inter således til henholdsvis Verona og Lazio.

Hjemmebanenederlaget til Verona var ikke den eneste dårlige nyhed for Udinese-træner Guidolin på helligtrekongersaften. Efter kampen bekendtgjorde holdets angrebsstjerne, Di Natale, at han vil lægge støvlerne på hylden efter denne sæson, og Maicosuel overfusede efterfølgende en journalist, der skulle have spurgt lidt for meget ind til spillerens privatliv.

Begge spillere bør starte inde mod Inter, og det samme gør den anden offensive midtbanespiller Bruno Fernandes. I ligasammennhæng har Udinese vundet fire hjemmekampe, mens en enkelt er endt uafgjort, og tre er tabt.

Efter derbysejren før jul så tingene ud til at gå i den rigtige retning for Mazzarri i Inter, men nedturen mod Lazio har hældt malurt i bægeret. Den toscanske træner har tænkt sig at rotere i sin start-11'er, hvor Diego Milito sandsynligvis får spilletid fra første minut, og Kovacic ligger lige bagved som trequartista.

Der bliver også plads til Mudingayi og Kuzmanovic på midtbanen, mens Carrizo overtager pladsen i målet fra Handanovic. Nerazzurri har vundet tre udekampe i Serie A i denne sæson, fire er endt uafgjort, og to er tabt. I pokalturneringen har Milano-klubben indtil videre besejret Cittadella og Trapani - men på San Siro.

De to klubber mødte hinanden i Udine for et par måneder siden i Serie A, og dengang vandt Inter sikkert 3-0. Torsdag aften er der dog en kvartfinaleplads på spil, og især Inter vil stille med en del nye spillere i forhold til den sædvanlige start-11'er i ligaen. Vi satser på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.77.


Klik her for at spille på italiensk fodbold hos Unibet!