TIM Cup: Udinese og Cesena leverer målfattig kamp på Friuli


Det kan ikke siges at være to hold i storform, der støder sammen onsdag aften på Friuli og sætter punktum for anden dag med tredjerundekampe i den italienske pokalturnering.

Stramaccionis Udinese-mandskab har ikke vundet i sine seneste fem ligakampe (0-2-3), og senest endte det med et kontroversielt 0-2-nederlag på udebane til Milan. På eget græs har Udinese dog kun tabt én gang i Serie A (2-4 til Genoa), og onsdag har værternes træner tænkt sig at give spilletid til dem, der indtil nu ikke har fået så mange minutter på banen, inden holdet søndag for anden runde i træk spiller på San Siro - denne gang mod Inter.

Scuffet er tilbage i målet, mens Di Natale, der døjer med fysikken, starter på bænken. Dermed får både Zapata og Thereau spilletid fra start i front. Domizzi er ude med karantæne på søndag, og det samme er han onsdag aften i Coppa Italia - ligesom Badu, der også misser kampen mod Cesena. I den forgangne runde besejrede Udinese Ternana med cifrene 5-1.

Cesena ligger næstsidst i Serie A, hvor holdet kun har vundet én kamp (første spillerunde mod Parma). Søndag blev spillerne overfuset af egne tilhængere efter 0-3-nederlaget på hjemmebane til Genoa, men det blev understreget, at man ikke ønskede en fyreseddel til træner Bisoli.

Onsdag aften satser han på en forsvarskæde med tre spillere, og i fraværet af angriberne Almeida og Marilungo stiller han med Djuric og Succi, der får offensiv støtte af Tabalelli og Valzania. I den forgangne runde besejrede Cesena Casertena med 1-0.

Udinese lader til at være mere interesseret end Cesena i at gå videre i pokalturneringen, men begge hold er inde i en vanskelig periode. Hjemmeholdet er favorit, men vi satser på under 2.5 mål til odds 1.75.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Serie A!