TIM Cup: Udinese og Fiorentina leverer målfattig semifinale


Udinese 2.80 Uafgjort 3.20 Fiorentina 2.50 (Kickoff tirsdag 21:00)


Tirsdag aften tager italienerne hul på semifinalerne i pokalturneringen, TIM Cup, og den første kamp spilles på Friuli i Udine, hvor værterne tager imod Fiorentina. Udinese har slået begge Milano-klubber ud, mens Viola i den forgangne runde eliminerede Siena i et toscansk derby. Vinderen af opgøret skal møde vinderen af den anden semifinale, der står mellem Roma og Napoli.

Hjemmeholdets træner, Guidolin, kan puste en smule ud efter lørdagens sejr over Bologna og håbe, at hans hold får noget medgang i Serie A. Tirsdag aften spiller Udinese med "en drøm", som træneren udtalte på pressemødet forud for semifinalen, og det bliver sandsynligvis med en hovedrolle til Muriel, der ellers har haft en sæson med flere nedture end opture.

Di Natale starter muligvis på bænken, hvilket betyder, at Nico Lopez kan få chancen fra start. På midtbanen er der plads til Pinzi, der er i karantæne i søndagens kamp mod Chievo, mens målmand Brkic ikke er udtaget, og den unge Scuffet er favorit til at starte inde på bekostning af Kelava.

Hos florentinerne er der gode nyheder fra lægestaben; Mario Gomez er tilbage på træningsbanen, og snart vil han kunne spille kampe igen. Dog ikke tirsdag aften, hvor Fiorentinas angreb vil bestå af Matri samt de offensive midtbanespillere Joaquin og Vargas.

På midtbanen er både Aquilani og Ambrosini ude, hvilket giver plads til Pizarro, der kommer til at ligge i det såkaldte maskinrum. Det forventes desuden, at Roncaglia må give plads til nyerhvervelsen Diakitè.

De to klubber har spillet 41 gange på Stadio Friuli, og her er det blevet til 15 sejre til hjemmeholdet, 14 uafgjorte og 13 gevinster til Fiorentina. De to trænere, Guidolin og Montella, har dog endnu ikke spillet uafgjort mod hinanden. Det kan dog meget vel ende med en pointdeling (3.20) tirsdag i en semifinaledyst, hvor vi forventer under 2.5 mål (1.68).


Klik her for at følge vores dækning af Serie A på Blog.unibet.com!