TIM Cup: Verona kæmper for sjælden succesoplevelse mod Perugia


Det er et Verona-hold på kanten af krise, der tirsdag aften møder Perugia i den italienske pokalturnering. Måske har Hellas hvilet på laurbærrene, efter at holdet i sidste sæson overgik alles forventninger. I dette efterår er det tydeligt, at holdet har manglet noget.

I Serie A har Hellas ikke vundet i syv kampe (0-3-4), og i næste runde venter en stærk modstander i form af Sampdoria på Bentegodi. Mandorlini har udtalt, at Coppa Italia bliver taget seriøst, og at alle folk i klubben vil glæde sig til at møde Juventus i næste runde. Ikke desto mindre vil hjemmeholdets træner ligesom så mange af sine kolleger rotere en del i pokalturneringen.

Angriberne Toni og Lopez starter på bænken, hvilket betyder, at der bliver plads til Saviola og Nenè fra start. I den forgangne runde af Coppa Italia besejrede Verona på hjemmebane Cremonese med 3-0.

Verona klinger meget positivt i Perugia-tilhængernes ører, eftersom klubben fra Umbrien i sæsonen 1995/96 vandt 3-2 over et Hellas-mandskab, der allerede var rykket op. Takket være sejren var Il Grifo sikker på at vende tilbage til Serie A for første gang i 15 år.

Umiddelbart lader træner Camplone dog til at tænke mere på lørdagens ligakamp mod Latina end på tirsdagens opgør i tredje runde af pokalturneringen. Dermed kan man også forvente en del rotation på udeholdet, hvor Lanzafame vender tilbage på midtbanen. I anden runde besejrede Perugia hjemme på Curi Feralpi Salò med cifrene 2-0, mens det i første runde endte med en 2-1-sejr efter forlænget spilletid over Spezia.

Hjemmeholdet er favorit, og odds 1.85 på 1-tallet er fristende. Vi satser også på, at begge hold kommer på tavlen til odds 1.73.

LÆS MERE: Følg vores blogdækning af Serie A!