Tippeligaen: Optakt og spilforslag til Rosenborg-Strømsgodset


Rosenborg 1.85 Uafgjort 3.50 Strømsgodset 4.05 (Kickoff lørdag kl. 18:00)


Lørdag aften tager Nicki Bille & Co. imod Strømsgodset i en vaskeægte norsk topkamp. At der er meget på spil for Rossenborg, understreges af det faktum, at det hvidklædte hjemmehold i tilfælde af et nederlag vil være hele otte point efter konkurrenten i toppen af Tippeligaen.

Strømsgodset har imponeret alt og alle i denne sæson. Godt nok fik Drammen-klubben sølvmedaljer sidste år, men at mandskabet skulle ligge så solidt i spidsen efter 12 runder, var der næppe mange, der havde regnet med. Suveræniteten understreges af, at holdet både har den bedste defensiv (otte mål indkasseret) og offensiv (26 mål scoret) i ligaen. Førerholdet har kun tabt én ganng i sæsonen, og det var til Hønefoss i anden spillerunde.

Hjemmeholdet Rosenborg med Bille (fem ligamål), Mike Jensen og Tobias Mikkelsen i truppen er også ganske godt kørende, selvom statistikken ikke helt kan måle sig med gæsternes ditto. To nederlag er det blevet til i sæsonens hidtil 12 kampe, men holdet er ubesejret i de seneste seks kampe, hvoraf de to er endt uafgjort.

Uafgjort er også det resultat, vi tror på i lørdagens topkamp. Det resultat vil betyde, at Rosenborg fortsat holder snor i førerholdet, der for sit vedkommende som udgangspunkt sagtens kan leve med X'et i en historisk set vanskelig udebanekamp. Rosenborg har således vundet ni ud af 17 indbyrdes opgør mod Strømsgodset, mens fire er endt uafgjort. Set i den kontekst er odds 3.50 ganske fint, når det kommer til spilværdi.
 

Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.50


Klik her for at spille på kampen mellem Rosenborg og Strømsgodset hos Unibet