Tippeligaen: Optakt og spilforslag til Start-Brann


Start 2.15 Uafgjort 3.40 Brann 3.20 (Kickoff lørdag kl. 18:00)


Man kan ikke sige, at det er to formstærke mandskaber, der mødes lørdag aften i Tippeligaen i Norge. Hjemmeholdet og oprykkerklubben Start ligger næstsidst i tabellen med sølle 14 point efter 15 kampe, mens gæsterne fra Brann godt nok indtager en fjerdeplads, men kun har vundet én af sine seneste fire kampe - inklusiv nederlaget til Mjondalen i den norske pokalturnering.

Det er med andre ord to klubber, der er på jagt efter vigtige point for henholdsvis at kæmpe sig fri af bundstriden og for at hænge med i toppen. Mens Start blot har to point op til den gode side af stregen, har sidste sæsons nummer seks, Brann, nu syv point op til førerholdet, Strømsgodset.

Start har ikke vundet i sine seneste fire kampe og er pt. det hold i rækken, der har lukket flest mål ind - 30 mål - mens Brann er det fjerdemest scorende hold i Tippeligaen med 24 kasser. Amin Askar er topscorer hos Brann med fem sæsonmål.

Start har en hjemmebanestatistik på 2-3-2 i vundne-uafgjorte-tabte kampe, hvilket ikke er katastrofalt for et bundhold. Brann derimod har endnu ikke vundet på fremmed græs i denne sæson, og for et hold i den øverste halvdel af tabellen er det ganske enkelt ikke godt nok - senest spillede holdet uafgjort 1-1 ude mod bundholdet Hønefoss. Seks af syv udekampe er tabt, og målscoren lyder på 3-16.

Brann virker nærmest uovervindelige på hjemmebane, men på udebane er der tale om et ganske andet og mere tandløst mandskab. Vi tror derfor på, at Start får sin fjerde uafgjorte hjemmekamp ud af otte mulige lørdag aften, hvilket giver odds 3.40.


Spilforslag:
Sats på, at kampen ender uafgjort til odds 3.40
 

Klik her for at spille på Tippeligaen hos Unibet