Tippeligaen: Optakt til mandagskampen Brann-Lillestrøm


Brann 1.58, uafgjort 4.00, Lillestrøm 5.25

Brann kan klatre forbi Tromsø på fjerdepladsen med en solid sejr over Lillestrøm mandag. Holdet fra Bergens hjemmebaneform kombineret med gæsternes elendige sæson gør det til et ganske sandsynligt scenarie.

Terje Skarsfjords mandskab måtte kæmpe hårdt for at få sejren med fra Fredrikstad senest. Sejrsmålet kom først i overtiden og var strengt taget et selvmål. Efter 4-3-sejren har Brann kun tabt én af sine seneste seks kampe i Tippeligaen. Lige så glædeligt som tre point er det, at Brann er i gang med at fremelske en ny og spændende generation af spillere. Kristoffer Larsen var en profil i kampen mod Fredrikstad og tegnede sig for sit andet mål i lige så mange kampe.

Hjemme i Bergen er det kun få, der kan genere Brann. Ni sejre i streg er facit (10 kampe som ubesejret), og her er inkluderet sejre over både Molde og Rosenborg.

Magnus Haglunds tropper måtte endnu en gang gå fra banen uden tre point senest. En 1-0-føring mod Odd Grenland endte som så mange gange tidligere med 1-1 og en ny pointdeling. Hele 11 gange har Lillestrøm måtte tage til takke med uafgjort i denne sæson. Og så er det ikke så mærkeligt, at Kanariefuglene befinder sig på 12. pladsen med 29. point.

Klubbens nyervervelser har stort floppet alle som én. Petter Vaagan Moen er dog undtagelsen. Den tidligere QPR-spiller har scoret fem mål i 19 ligakampe for LSK. En ny scoring til "Mjøsas Beckham" giver odds 4.30.

En svale gør som bekendt ingen sommer, og Lillestrøm har problemer, når de spiller på Brann Stadion.

Brann slog Lillestrøm 4-3 i det omvendte opgør tidligere på sæsonen. Det samme resultat giver odds 50.00 mandag aften. Bergenserne har vundet otte af de seneste 11 kampe mod Lillestrøm, og med Ojo, Karlsen og Huseklepp tyder alt på, at pointene igen bliver i Vestlandet.

Spilforslag:
Sats på Brann-sejr til odds 1.58
Sats på over 3.5 scoringer til 2.00
Sats på Kim Ojo som kampens første målscorer til 6.25

Billede: Brann Stadion, Alasdair McLellan