Tippeligaen: Rosenborg løber Branns fort over ende


Brann 2.50 Uafgjort 3.40, Rosenborg 2.65 (Kickoff søndag kl. 18:00)
 

Kampen i Bergen er rosinen i pølseenden i Tippeligaen denne søndag. Brann på hjemme- og udebane er to vidt forskellige ting. De rødklædte har været suveræne foran egne fans i denne sæson med otte sejre ud af otte mulige. Nu møder de dog førerholdet, Rosenborg, som har den habile resultatstatistik 4-2-1 på fremmed græs. Hjemmesejren er sat til odds 2.50.

Terje Skarsfjords gutter ligger på fjerdepladsen i rækken, men kan klatre forbi Aalesund med tre point søndag aften. Årsagen til at Brann snuser til medaljerne, findes naturligvis i førnævnte hjemmebanestatistik. Uafgjort mod Hønefoss (1-1) og Start (3-3) er måske en indikation af, at pointene begynder at forsvinde mellem hænderne på spillerne på udebane? Amin Askar og stjerneskuddet Bård Finne har begge været solide bidragsydere med fem scoringer hver - de to giver henholdsvis odds 3.20 og 2.90 som målscorere.

Snip-snap-snude, så var Rosenborgs Europa League-eventyr ude. 1-2 sammenlagt mod skotske St Johnstone er mildt sagt ikke imponerende. Holdet fra Trondheim må så finde trøst i, at man fører Tippeligaen efter 3-2 mod nedrykningskandidaten Odd. Per Joar Hansen kan derudover glæde sig over, at Chibuike og Dockal er tilbage til kampen mod Brann.

Dockal og Daniel Berntsen fik vist tillid på midtbanen mod Odd. Berntsen noterede sig for sin første RBK-scoring, mens tjekken beviste, at han er tilbage i form ved også at komme på måltavlen. Træner Hansen har et luksusproblem, når han skal sætte sit angreb. John Chibuike fandt netmaskerne mod Odds, mens danske Nicki Bille (fem ligamål) er tilbage efter en skade. Som om det ikke var nok: Alexander Søderlund kan få sin Rosenborg-debut efter at være blevet købt i Haugesund. Sidstnævnte har odds 3.20 som målscorer.

Rækkens bedste hjemmehold møder Tippeligaens bedste udehold. Rosenborg vandt nem 4-0 mod Brann i det omvendte opgør på Lerkendal, men dette er en klassiker af en fodboldkamp i Norge. Gæsterne kan prale af at have Norges bedste trup, og vi satser på sejr til RBK.
 

Spilforslag:
Sats på Rosenborg-sejr til odds 2.65
Sats på over 3.5 scoringer til odds 2.50


Klik her for at spille på Tippeligaen hos Unibet