Tippeligaen: Rosenborg vs. Sandnes


Rosenborg 1.20, uafgjort 6.25, Sandnes 12.50

Rosenborg er et af tre hold, der kæmper om guldet i den norske Tippeligaen. Kun tre point skiller førerholdet Molde og Strømsgodset på bronzepladsen. Rosenborg ligger to point bag Ole Gunnar Solskjærs Molde, som FC København er i gruppe med i Europa League. Gæsterne fra Sandnes kæmper derimod en desperat kamp for at overleve i den bedste række. Ulvene har to point op til Fredrikstad på playoffpladsen, men har spillet en kamp mindre. Asle Andersens gutter skal snart begynde at vinde kampe. Vi skal helt tilbage til 26. august for at finde den seneste kamp, Sandnes tog alle tre point (3-1 mod Sogndal).

Rosenborg har kun tabt én af sine seneste ti kampe i rækken og har i de kampe den bedste statistik af alle guldkandidaterne, 6-3-1. Jan Jönssons mandskab har blot tabt to kampe i hele sæsonen, men antallet af uafgjorte kampe (10) har givet anledning til bekymring.

Traditionsklubben fra Trondheim er faktisk kun det femtebedste hjemmehold (7-5-1) i Tippeligaen, selvom vi skal helt tilbage til 16. maj for at finde klubbens eneste nederlag på Lerkendal, da det blev 0-1 mod Hønefoss.

Gæsterne fra Sandnes Ulf har ikke meget at prale med på udebane. 2-2-8 er ikke meget at vise frem, når man møder ligaens mest formstærke hold. Klubben har tabt sine seneste to udekampe 2-3 mod henholdsvis Haugesund og Molde. Det fortæller os, at Sandnes trods alt er i stand til at score. Oddset på at udeholdet finder vej til nettet, er 1.72.

RBK's to seneste kampe på Lerkendal har kastet hele 10 scoringer af sig - samme antal som i gæsternes to seneste opgør. Over 4.5 scoringer giver pengene 3.10 gange tilbage.

Spilforslag:
Sats på, at udeholdet scorer til odds 1.72
Sats på over 4.5 scoringer til odds 3.10