Transfersnak: Angriber klar til at forlade Manchester til fordel for Monaco


Internetrygter

Toni Kroos har afvist at skrive under på en ny kontrakt med Bayern München og sender dermed et signal til Manchester United.

Hvorfor sker det?
Kroos er en rutineret professionel med den slags erfaring fra den absolutte top, som ville give David Moyes flere muligheder på midtbanen.

Hvorfor sker det ikke?
Kroos er kun 24 år og har stadig meget at tilbyde Bayern. Det er bare et spil for at få en bedre aftale med sydtyskerne.
 

Transferspekulation 1

Manchester United skulle være interesseret i at følge indkøbet af Juan Mata op med erhvervelsen af Portos midtbanespiller Fernando (også kendt som Blæksprutten). I så fald vil United snuppe ham lige for næsen af Liverpool.

Hvorfor sker det?
Mata-købet kan lokke flere transfermål til at slutte sig til Moyes' revolution i United. Fernando vil give midtbanen tiltrængt råstyrke.

Hvorfor sker det ikke?
Liverpool er også ude efter Fernando, og spørgsmålet er, om United kan nå at kapre aftalen.
 

Transferspekulation 2

Javier Hernandez er tæt på at forlade Manchester United til fordel for Monaco.

Hvorfor sker det?
Hernandez har brug for fast spilletid forud for VM, og Monaco har brug for en angriber, der kan erstatte den skadede Radamel Falcao.

Hvorfor sker det ikke?
Er Hernandez - en mand med bare to ligamål i sæsonen - spilleren, der kan gå ind og løfte ansvaret efter en fyr som Falcao?
 

Nu mangler kun lægetjek og de personlige detaljer

Efter at have mistet Yohan Cabaye til Paris Saint-Germain er Newcastle nu tæt på at få fingrene i den hollandske angriber Luuk De Jong for små 65 millioner kroner.

Hvorfor sker det?
De Jongs nuværende klub, Mönchengladbach, har bekræftet handlen på Twitter.

Hvorfor sker det ikke?
Kun lægetjekket står i vejen...


Klik her for at se Unibets transferodds!