Transfersnak: Arsenal byder over 330 millioner på Draxler


Internetrygter

Schalke har udset sig Tottenhams Lewis Holtby som erstatning for Julian Draxler, der kommer tættere og tættere på Arsenal (det kommer vi nærmere ind på).

Hvorfor sker det?
Holtby er en velkendt figur i Schalke efter at have spillet fire år i klubben, før han skiftede til Spurs. De kongeblå tyskere var med til at forme ham som spiller og kan derfor være sikre på, at han passer ind i klubben.

Hvorfor sker det ikke?
Har Spurs tænkt sig at bane vejen for endnu et stort Arsenal-indkøb?
 

Tabloidspekulation 1

Juve-midtbanespilleren Paul Pogba vil sandsynligvis ikke vende tilbage til Manchester United, så længe Sir Alex Ferguson er en del af klubbens ledelse. Pogba har således tidligere brokket sig over måde, han blev behandlet på af den tidligere United-manager.

Hvorfor sker det?
David Moyes har forhandlet med folk fra den italienske storklub og har kastet 180 millioner kroner på bordet.

Hvorfor sker det ikke?
Er Manchester United virkelig en fristende destination? Klubben kommer næppe med i Champions League efter sommerferien, så Pogba vil næppe være fristet.
 

Tabloidspekulation 2

Rygterne fortæller os, at Arsene Wenger vil smide store summer efter endnu en tysk playmaker - denne gang over 330 millioner efter Julian Draxler.

Hvorfor sker det?
Der er en betragtelig tysk koloni på Emirates, hvilket blot vil virke endnu mere tillokkende på Draxler. Wenger har planer om at forvandle Draxler til angriber og dermed løse problemet med manglende bredde i den del af truppen.

Hvorfor sker det ikke?
Der bliver stillet spørgsmålstegn ved den 20-åriges nuværende skadessituation; vi kan således komme helt hen i marts, før han får kamptræning igen. 
 

Snak i korridorerne 

Fulham har angiveligt fået afvist et ellers frækt bud til en værdi af 36 millioner på West Ham-midtbanemanden Ravel Morrison.

Hvorfor sker det?
Morrison har angiveligt fortalt Fulham, at han vil til klubben.

Hvorfor sker det ikke?
West Ham har hængt et prisskilt på små 90 millioner om halsen på Morrison. Kan West Ham tillade sig at give nedrykningsrivalerne Fulham én af holdets bedste spillere?


Klik her for at følge vores daglige opdateringer over de varmeste transferrygter!