Transfersnak: Arsenal er klar med endnu et bud på brasiliansk bomber


Internetrygter

Chelsea-angriberen Demba Ba bliver kædet sammen med et skifte tilbage til West Ham i januars transfervindue. The Hammers forventes at gå efter en låneaftale med angriberen, der ikke har været i kridthuset på Stamford Bridge siden sin ankomst i januar.

Hvorfor sker det?
Ba er desperat efter at spille hver uge, og den mulighed vil han få i West Ham. Ejeren David Sullivan skulle have taget personlig kontakt til spilleren i sommer.

Hvorfor sker det ikke?
Han vil ifølge rygterne kun skifte til en anden klub, der spiller Champions League, og det er ikke noget, der kommer til at ske på Upton Park.
 

Tabloidspekulation 1

Arsenals bud på 60 millioner kroner for Corinthians-angriberen Alexandre Pato er slået fejl. Arsene Wenger vil gerne have fat på brasilianeren, der vendte hjem til sit hjemland i et forsøg på at få sin karriere på ret køl. Selvom Corinthians har afvist englændernes tilbud, så forventes det, at Wenger ikke har sagt det sidste ord i den sag.

Hvorfor sker det?
Pato vil gribe chancen for at spille bold på højeste niveau igen. Alt i omegnen af 60 millioner repræsenterer god værdi for en landsholdsangriber, der stadig kun er 24 år.

Hvorfor sker det ikke?
Pato har ikke genfundet sin tidligere form i Brasilien, og Wenger kan tænkes at være bekymret over hans dramatiske formnedgang.
 

Tabloidspekulation 2

Chelsea gør sig klar til at modtage et stort bud på den centrale forsvarsspiller David Luiz fra den spanske gigant Barcelona. Luiz var også genstand for interesse fra Barca i løbet af sommeren, og det forventes, at catalanerne vil intensivere deres jagt i januar.

Hvorfor sker det?
Luiz spiller ikke hver uge i Chelsea og vil ikke tænke sig om to gange, hvis han får chancen for at komme til Barca.

Hvorfor sker det ikke?
Mourinho værdsætter Luiz som en holdspiller og vil muligvis ikke være glad for at skulle sige farvel til brasilianeren - og så endda til en Champions League-rival.
 

Den er hjemme

West Bromwich-forward Saido Berahino har sat en stopper for rygterne om et farvel til Hawthorns ved at underskrive en ny kontrakt, der løber frem til 2017. U21-landsholdsspilleren Berahino har været i sprudlende form og har tiltrukket sig opmærksomhed fra blandt andre landstræner Roy Hodgson.