Transfersnak: Barcelona kaster 150 millioner efter Torres


Internetsnak

Arsenal ønsker at hyre Benficas venstreback, Lorenzo Melgarejo, hvis man skal tro rygterne fra diverse internetfora. Den 22-åriges agent har pustet til ilden ved at hævde, at både Arsenal og Fenerbahce har luftet interesse. Men spilleren fra Paraguay forlængede for nylig sin kontrakt til 2018, og han vil koste en eventuel køber i omegnen af 175 millioner kroner.
 

Tabloidspekulation

Barcelona er angiveligt ved at forberede et bud på knap 150 millioner kroner på Chelseas Fernando Torres. Spanieren har haft en turbulent tid i London, og Barca håber, at El Niño finder tanken om deres bænk mere tillokkende end den nuværende hos The Blues. Torres er i skrivende stund i Brasilien, hvor han forberede sig til Confederations Cup.
 

Seneste afsnit af Bale-sagaen

Når Real Mdrids præsident, Florentino Perez, siger, at han personligt vil sørge for at få en spillers underskrift, så ved du, at det er seriøst. Perez er klar over, at Gareth Bale er den mand, som Real-tilhængerne vil se på Bernabeu, så han har har vovet sig ud i selv at tage del i forhandlingerne med Tottenham om waliseren, der dermed snart kan blive en Galactico. Bale har odds 1.90 på at ende i Madrid til sommer.
 

Kom og ta' mig

For hver dag, der går, bliver det mere og mere et spørgsmål om, "hvornår" snarere end om "hvorvidt" Nani forlader Manchester United. Juventus har længe været forrest i kapløbet om portugiserens underskrift, men nyrige Monaco har givet udtryk for interesse og er nok bedre i stand til at efterleve Uniteds krav på 80 millioner kroner.
 

Snak i korridorerne

Benficas centrale forsvarsspiller Ezequiel Garay er tæt på at kunne kalde sig Manchester United-spiller. Den 26-årige vil koste omkring 150 millioner kroner, og det lader til, at de to klubber er blevet enige om de store linjer. Formaliteterne er endnu ikke på plads, men de fleste regner med, at Garay følger den uruguayanske back Guillermo Varela gennem porten på Old Trafford.


Klik her for at se alle Unibets spil på sommerens transfervindue