Transfersnak: Chelsea nærmer sig en sensationel Falcao-handel


Internetrygter

Manchester United pønser på en byttehandel, der involverer Shinji Kagawa, og som i sidste ende bør føre til, at Galatasarays Wesley Sneijder kommer til Manchester.

Hvorfor sker det?
Sneijder har længe været i Uniteds søgelys, og Galatasaray kan muligvis overtales til at sælge, hvis tyrkerne får en spiller af Kagawas kvalitet.

Hvorfor sker det ikke?
Galatasaray er klar til knald-eller-fald-fasen af Champions League, og det eventyr er Sneijder en stor del af. Giver sådan en transfer mening for nogen?
 

Tabloidspekulation 1

Chelsea er klar til at komme med et sensationelt bud på Monaco-bomberen Radamel Falcao - en handel til en værdi af omkring 410 millioner kroner.

Hvorfor sker det?
Hverken Torres, Eto'o eller Ba har været overbevisende foran mål i denne sæson, og Mourinho satser på at få fat i en pålidelig angriber.

Hvorfor sker det ikke?
Falcao var Monacos største sommerindkøb, og rigmandsklubben har ikke tænkt sig at give slip på ham så hurtigt.
 

Tabloidspekulation 2

Arsenal holder et vågent øje med Atletico Madrids angriber Diego Costa og overvejer at sende et januarbud afsted for at få fingrene i den formstærke brasilianer/spanier.

Hvorfor sker det?
Arsenal mener, at klubben kun mangler en angriber for at kunne vinde Premier League og vil derfor være parat til at spendere de påkrævede 285 millioner, der udgør hans frikøbsklausul.

Hvorfor sker det ikke?
Atletico har gang i en stor sæson, og Costa har været en vital del af den. Hvad vil han vinde ved at skifte til Arsenal?
 

Snak i korridorerne

Everton-forsvarsspilleren John Heitinga er tæt på at bytte Merseyside ud med Rom, hvor Serie A's ubesejrede hold, Roma, er klar til at slå dørene op i januar.

Hvorfor sker det?
Heitinga har haft svært ved at bide sig fast som stamspiller i Everton, siden Roberto Martinez tog over, og den hollandske landsholdsspiller er ivrig efter at få regelmæssig spilletid.

Hvorfor sker det ikke?
Der er ikke meget tvivl om, at han er på vej væk fra Goodison Park, men Roma har et allerede solidt forsvar, og derfor kan Fiorentina, der angiveligt også er ude med snøren, være et bedre match.


Klik her for at se Unibet-oddsene på, hvem der bliver ny træner i Tottenham!