Transfersnak: Chelsea tæt på eftertragtet kroatisk angriber


Endnu en spiller på vej til Chelsea

Chelsea forsøger nu at hente den eftertragtede kroatiske angriber Andrej Kramaric fra Rijeka - en 23-årig spiller, der har lavet 28 mål i 24 kampe for klub og landshold i denne sæson.

Har klubben ikke angribere nok? Det skulle man tro, men Kramaric vil muligvis blive lejet ud for resten af sæsonen og derefter komme tilbage for at erstatte Didier Drogba til sommer. Og endnu vigtigere: Ved at hente ham undgår Chelsea, at han skifter til en konkurrent.

Chelsea har odds 1.38 på at vinde Premier League

Hvor meget? (1. del)

FBL-ENG-PR-WEST BROM-MAN CITY : News Photo

Liverpool er klar til at smide 225 millioner kroner efter West Bromwich-angriberen Saido Berahino.

Det er ikke sandt, er det? Nok ikke. Det er en meget høj pris, selvom Berahino utvivlsomt er en talentfuld spiller, og det vil være overraskende, hvis Liverpool betaler så meget for ham efter sommerens dyre fejlindkøb.

Hvor meget? (2. del)

Burnley v Everton - Premier League : News Photo

Manchester United vil betale Everton 238 millioner for højreback Seamus Coleman.

Seriøst? Det er et tungt prisskilt, men Coleman har vist sig at være en af de bedste spillere på sin plads i Premier League de seneste fem år. Det er mere sandsynligt end Berahino-rygtet, men stadig ikke noget, vi tør hænge vores hat på. 

Reid på vej videre?

West Ham United v Swansea City - Premier League : News Photo

Arsenal er angiveligt i gang med at købe West Hams midterforsvarer Winston Reid for blot 38 millioner til januar.

Klogt valg. Ja, det ville det være. Newzealænderen har været en effektiv spiller i defensiven for The Hammers i nogle år, og han vil kunne skabe to i The Gunners' bagerste rækker.

Farvel til Shaqiri?

FBL-EURO-2016-SUI-LTU : News Photo

Liverpool er tæt på at misse Xherdan Shaqiri, som klubben længe har været ude efter; schweizeren skulle angiveligt være på vej til Juventus.

Et stort nederlag for The Reds? Ja, det vil det være, selvom klubben åbenlyst har mere presserende mangler på andre pladser.