Transfersnak: Er Balotelli på vej tilbage til Premier League?


Internetrygter

Paris Saint-Germain holder et vågent øje med Tottenhams højreback, Kyle Walker, som franskmændene satser på at skrive kontrakt med her i januar.

Hvorfor sker det?
Le Parisien - et respekteret medie hvad PSG-rygter angår - skriver, at hovedstadsklubben betragter Walker som den ideelle erstatning for den skadede Christophe Jallet.

Hvorfor sker det ikke?
Er Kyle Walker egentlig særlig god?
 

Tabloidspekulation 1

Arsenal øger sin jagt på Real Madrid-angriber Alvaro Morata, som The Gunners vil skrive en halvårs lejeaftale med, efter at Theo Walcott er ude for resten af sæsonen.

Hvorfor sker det?
Både Morata og Arsenal er tændt på en aftale, og London-klubben skulle være klar til at betale Real 18 millioner kroner.

Hvorfor sker det ikke?
Madrid betragter Morata som backup for Karim Benzema og har ikke tænkt sig at lade Morata smutte.
 

Tabloidspekulation 2

Mario Balotelli er blevet rygtet på vej tilbage til Premier League, hvor han i så fald vil blive genforenet med José Mourinho i Chelsea.

Hvorfor sker det?
Balotelli spillede under Mou i Inter, hvor de to blev tætte venner, hvilket de stadig er. Super Mario kan være den stjerneangriber, som Chelsea sukker efter.

Hvorfor sker det ikke?
Balotelli har udtalt, at han ikke har tænkt sig at forlade Italien: "Jeg bliver hos Milan", har han udtalt til det italienske medie Chi. "Jeg skal forberede mig til VM og tage det roligt".
 

Snak i korridorerne

Jermain Defoe nærmer sig et skifte til den amerikanske MLS - nærmere bestemt Toronto FC. En troværdig kilde i Toronto mener at vide, at skiftet "endnu ikke er på plads, men tæt på".

Hvorfor sker det?
Chancen for at blive stjernen i Toronto og én af MLS' største trækplastre er naturligvis svær ikke at udnytte.

Hvorfor sker det ikke?
Vinker Defoe farvel til sine VM-chancer, hvis han forlader Premier League?


Klik her for at læse de daglige transferrygter på Blog.unibet.com!