Transfersnak: Er Fabregas på vej tilbage til Arsenal?


Internetsnak 1

Stakkels Mario Gomez. Ja, ja, han har flere penge, end han nogensinde havde turde drømme om, ligner et kærlighedsbarn kreeret af David Hasselhoff og Crispin Glover og har desuden det fedeste hår i verden. Men han bliver ikke værdsat i Bayern München! Først blev han overhalet af maratonmanden Mario Mandzukic, hvilket betød, at han ikke længere var Jupp Heynckes' favoritangriber ved navn Mario. Derefter skrev Bayern under med Mario "Åbenlyst-Peps-nye-falske-nier" Götze. Tre Mario'er! Og nu ser Robert Lewandowski også ud til at være på vej mod Allianz Arena. Suk! Rejs væk, Mario! Napoli og Fiorentina er interesserede!


Internetsnak 2

Liverpool har gjort det til en vane at snuppe unge fodrappe spillere på det seneste, og The Reds kan måske snart fremvise endnu et eksemplar. Navnet på den unge herre er denne gang Christian Atsu, og han kan både spille venstre back og venstre fløj. (Fuldstændig opdigtede) kilder siger, at han kan løbe 100 meter på 2.1 sekund, hvilket gør ham væsentlig hurtigere end Jose "Klædeskab-på-hjul" Enrique.


Tabloidspekulation 1

Der er dog ikke kun godt nyt for fans af Anfield-klubben. Gribbene svæver over Luis Suarez - og det er ikke kun de fæle journalister fra London, vi hentyder til. Real Madrid skulle angiveligt være parat til at byde omkring 175 millioner kroner plus angriberen Jose Callejon. Hvad siger Brendan Rodgers' filosofi mon om den handel?


Tabloidspekulation 2

Arsenal-fans gør mange irriterende ting - ikke mindst uafbrudt at insistere på at kalde spillerne ved deres fornavne ("Jack", "Santi" og "Theo"). de har også et bizart glansbillede af transfermarkedet og slynger ofte om sig med sætninger som: "Cesc (der var den igen!) har sagt, at hvis han kommer tilbage, så bliver det til os!". Det er naturligvis til at grine ad, men lur mig om ikke Fabregas bliver rygtet tilbage til Emirates i løbet af den kommende uge. Det kan bare være en ond joke. Fortsættelse følger...


Penge på bordet

Mark Schwarzer har haft en god tid i Premier League, men nu lader det til, at hans dage kan være talte. Fulham, der mere og mere ligner et hjem for vildfarne hollændere, har lagt 26 millioner på bordet for at få fat i Roma-keeperen Maarten Stekelenburg.