Transfersnak: Er Marchisio svaret på Manchester Uniteds midtbanekvaler?


Internetrygter 1

Hull-boss Steve Bruce har sat jagten ind på Everton-angriberen Nikica Jelavic, efter at forsøget på at hente Shane Long og Steven Fletcher slog fejl.

Hvorfor sker det?
Kroaten har stået udenfor og kigget ind på Goodison Park i det meste af sæsonen, og han har brug for et klubskifte inden VM.

Hvorfor sker det ikke?
Jelavic er ikke billig, og vi har stadig til gode at se, om Hull har købekraften til at hente en mand, der øjeblikkeligt var et hit, da han kom til Premier League for to år siden.
 

Internetrygter 2

Manchester Uniteds manager, David Moyes, håber på at kunne vende skuden ved at kaste 180 millioner kroner efter Juventus' midtbanespiller Claudio Marchisio.

Hvorfor sker det?
United er på hælene og skriger efter en midtbanespiller af italienerens standard. Hvis holdet nogensinde skulle have brug for at investere, så er det nu.

Hvorfor sker det ikke?
Vi har stået her før med United, og hvorfor skulle Marchisio være interesseret i at skifte sin barndomsklub, der ligger nummer ét i Serie A, ud med Moyes & Co.?
 

Kan ikke blive enige

Liverpools Iago Aspas kan være på vej til Valencia på en lejeaftale blot seks måneder efter, at han kom til Liverpool fra Celta Vigo.

Hvorfor sker det?
Daniel Sturridge vender sandsynligvis tilbage efter sin skade denne weekend, hvilket blot vil begrænse Aspas' chancer for at få spilletid yderligere. Et midlertidigt skifte tilbage til Spanien kan gøre gavn.

Hvorfor sker det ikke?
Angriberen scorede sit første mål for The Reds i FA Cup'en sidste uge, og Brendan Rodgers har ikke ligaens bredeste trup i øjeblikket.
 

Et dyrt flop

Southamptons rekordindkøb, Dani Osvaldo, kan allerede være på vej tilbage til Italien, efter at han kom fra Roma i sommers, og Inter skulle være klar til at hente bomberen, der har fået 12 landskampe for Gli Azzurri.

Hvorfor sker det?
Osvaldo har kun i glimt vist sit værd for The Saints, og Jay Rodriguez' gode form har tvunget ham ud på bænken oftere, end han havde regnet med.

Hvorfor sker det ikke?
Mauricio Pochettino har ikke tænkt sig at skille sig af med Osvaldo endnu, og hvis Rickie Lambert skulle forlade St Mary's, så vil han satse på italieneren.


Klik her for at se alle Unibets odds på mulige klubskifter i januar!