Transfersnak: Er Mata på vej til Inter som led i en byttehandel?


Internetrygter

Joleon Lescotts agent har afsløret, at Besiktas er interesseret i at sikre sig Manchester City-forsvarsspilleren.

Hvorfor sker det?
Lescott har kun seks måneder tilbage af sin kontrakt, og han kan derfor begynde at forhandle en fri transfer med interesserede klubber.

Hvorfor sker det ikke?
Lescotts agent udtaler sig kun i håbet om, at Manchester City vil tilbyde ham en kontraktforlængelse, eller at en anden Premier League-klub vil reagere.
 

Tabloidspekulation

Arsenal skulle ifølge rygterne være parat til at smide 18 millioner kroner efter den tidligere Tottenham-bomber Dimitar Berbatov, der pt. spiller i Fulham.

Hvorfor sker det?
Arsenal har i øjeblikket Olivier Giroud og Nicklas Bendtner på skadeslisten, og The Gunners er derfor desperate efter at finde en tredje angriber.

Hvorfor sker det ikke?
Fulham kæmper for livet i bunden af den bedste engelske række, og klubben vil næppe sælge sin bedste spiller for håndører.
 

Bytte, bytte, købmand

José Mourinho er klar til at vinke farvel til Juan Mata, og Inter forbereder en byttehandel, der involverer Fredy Guarin.

Hvorfor sker det?
Guarin er på ønskelisten i Chelsea, og Mourinho har tydeligvis ikke høje tanker om Mata.

Hvorfor sker det ikke?
Byttehandler, der involverer to anerkendte og dyre spillere, er ofte ganske svære at gennemføre.
 

Snak i korridorerne

Sam Allardyce har udtalt, at West Ham forhandler om at kunne købe Evertons John Heitinga.

Hvorfor sker det?
West Ham har store skadesproblemer i forsvaret og har derfor brug for defensive forstærkninger. Heitinga har svært ved at bide sig fast i Everton og vil gøre alt for at skifte til en klub, hvor han kan cementere sin plads i den hollandske VM-trup.

Hvorfor sker det ikke?
Heitinga er blevet rygtet til Serie A, hvilket nok vil friste ham mere end at skulle deltage i nedrykningskampen med West Ham.


Klik her for at læse vores daglige rygter om mulige klubskifter!