Transfersnak: Foretrækker Marchisio Monaco frem for Manchester United?


Internetsnak

Corinhians midtbanemand Paulinho gør nu Leandro Damiao og Bernard selskab på listen over brasilianere, som Tottenham med stor sikkerhed ikke skriver kontrakt med.

Den brasilianske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på 150 millioner kroner, men i stedet for bare at acceptere det, skulle Spurs være af den overbevisning, at de kan få Paulinho billigere. Forvent ikke, at Tottenham gør noget ved den sag før den 31. august, hvor London-klubben afgiver et håbløst bud på spilleren.
 

Tabloidspekulation

David Luiz bliver igen rygtet væk fra Stamford Bridge. Der har været forlydender om, at den tilbagevendende træner, José Mourinho, er parat til at sælge brasilianeren, da han bedst kan lide forsvarsspillere, der rent faktisk kan forsvare.

Hvis man skal tro aviserne, så har Paris Saint-Germain ikke den slags bekymringer, og derfor kan vi meget vel snart få Luiz at se i franskmændenes midterforsvar ved siden af landsmanden Silva.
 

Kom og ta' mig

Claudio Marchisio spiller i en af de største klubber i verden i form af Juventus, der har vundet to mesterskaber i træk i Serie A, men det har ikke stoppet spilleren i at spekulere over sin fremtid.

Hvis vi kigger på en logisk årsag til, at Marchisio kunne tænkes at være på vej væk, så læg mærke til, hvilket hold han nævner først i denne udtalelse: "Selvfølgelig bliver jeg stolt, når jeg hører om interessen fra Monaco og Manchester United, selvom ingen har kontaktet mig på nuværende tidspunkt".

Monaco kommer ikke før Manchester United rent alfabetisk eller, hvad klubbens status angår, så hvorfor skulle Marchisio dog nævne franskmændene først? Det må du selv afgøre...
 

Seneste afsnit af Bale-sagaen

Dagens afsnit af sommerens mest kedelige transfersaga byder på endnu en Real Madrid-spiller, der åbner munden og hælder roser ud over Gareth Bale.

Luka Modric er den seneste Real-mand, der har ytret ønske om, at kongeklubben henter Bale, og kroaten kan muligvis have irriteret et par Real-angribere med følgende ord: "Han vil give holdet en ny dimension. Hans skud, hans styrke, hans hurtighed, hans offensive kraft".

Cristiano-hvem?
 

Den er hjemme

Efter i sikker stil at have overlevet i Premier League sidste sæson har Southampton brugt den seneste omgang tv-aftale-vanvid til at finansiere et bud på 60 millioner kroner på den kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren.

Lovren kommer fra Lyon og har spillet 17 landskampe for Kroatien. Efter at have sat sin underskrift på kontrakten kom han med følgende løgn/ukorrekte statement om Southampton: "Det er en stor klub, og jeg er meget glad for, at jeg kan være en del af den". 


Klik her for at spille på transfermarkedet hos Unibet