Transfersnak: Forlader Wayne Rooney Manchester United til fordel for Chelsea?


Internetrygter

Den nye Cardiff-boss, Ole Gunnar Solskjær, vender tilbage til Manchester United for at underskrive en lejeaftale med Wilfried Zaha for resten af sæsonen.

Hvorfor sker det?
Zaha har desperat brug for førsteholdsbold, og nordmanden har naturligvis stadig stærke bånd til United.

Hvorfor sker det ikke?
Den engelske landsholdsspiller ønsker at etablere sig hos United, og hvis han beslutter sig for at underskrive en lejeaftale, så bliver det sandsynligvis med sin tidligere klub Crystal Palace.
 

Tabloidspekulation

Wayne Rooney afviser Manchester Uniteds kontraktudspil og underskriver i stedet en aftale med Chelsea til en værdi af 270 millioner kroner.

Hvorfor sker det?
United er inde i en nedadgående spiral, og Rooney ønskede at skifte til Chelsea allerede sidste sommer. Hvis ikke United slutter i top-4, er han på vej væk.

Hvorfor sker det ikke?
Vi har været her før med Rooney, og et mere lukrativt kontraktudspil fra United vil betyde, at han bliver på Old Trafford.
 

Dobbelt op

Tottenham har kastet sin kærlighed på Juventus' angrebspar Mirko Vucinic og Fabio Quagliarella som erstatning for Jermain Defoe, der er på vej til Toronto.

Hvorfor sker det?
Defoe kan ikke sidde på bænken for evigt, og den italienske topklubs angrebsduo ville give Spurs det, de mangler i Tim Sherwoods 4-4-2'er.

Hvorfor sker det ikke?
De to Juve-spillere er begge i 30'erne, og Sherwood har i løbet af sin korte tid i chefstolen vist, at han ønsker at satse på ungdommen.
 

Kom og ta' mig

Portos Jackson Martinez har fortalt, at han var Arsenal-fan som dreng, og at han drømmer om at spille for The Gunners.

Hvorfor sker det?
Arsenal har brug for et alternativ i angrebet til Olivier Giroud og Nicklas Bendtner, og den målfarlige colombianer passer som fod i hose.

Hvorfor sker det ikke?
Chelsea er blevet kædet sammen med Martinez tidligere, og hvis det ender med en priskrig mellem The Blues og The Gunners, kan der nok kun være én vinder...


Klik her for at læse de daglige transferrygter på Blog.unibet.com!