Transfersnak: Galatasaray pønser på overraskende bud på John Terry


Tilkendegivet interesse


Borussia Dortmund har identificeret Manchester City-angriberen Edin Dzeko som den mand, der skal erstatte Robert Lewandowski, som mere og mere ligner en fyr på vej væk fra Signal Iduna Park til januar.

Hvorfor sker det?
Dzeko er på jagt efter regelmæssig førsteholdsfodbold, og der er større chance for, at han får det i Dortmund end i City, hvor Aguero og Negredo har etableret sig som førstevalgene i angrebet.

Hvorfor sker det ikke?
City er ikke villig til at lade ham gå med mindre a) prisen er den rette og b) de finder en passende erstatning.
 

Tabloidspekulation

Galatasaray vil lokke den tidligere engelske landsholdsanfører John Terry væk fra Chelsea til januar. Den tyrkiske klub er villig til at matche hans nuværende løn på over 1,3 millioner kroner om ugen, og så får Terry mulighed for at arbejde sammen med den tidligere Manchester City-boss Roberto Mancini.

Hvorfor sker det?
Terry begynder at kunne skimte slutningen af sin karriere og kan tænkes at prioritere et kortere ophold i solen i selskab med sin tidligere holdkammerat i Chelsea Didier Drogba.

Hvorfor sker det ikke?
Terry er tæt på José Mourinho og føler, at han vil kunne lede Chelsea til endnu en Premier League- eller måske endda Champions League-titel under portugiseren.
 

Snak i korridorerne

Manchester City har angiveligt fået at vide, at de skal hive knap 150 millioner kroner op af pungen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at få fingrene i Malaga-målmanden Willy Caballero til januar.

Hvorfor sker det?
City er desperat efter at få flere valg på målmandsposten efter en række dårlige præstationer fra Joe Hart, og Pellegrini kender Caballero godt fra sin tid på Malaga-bænken.

Hvorfor sker det ikke?
150 millioner kroner er mange penge for en 32-årig målmand uden landsholdserfaring og med begrænset erfaring i de bedste ligaer i Europa.